Grillkol och briketter finns att köpa!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Tågarps IK
0 - 7
Hörby Fotbollsförening
Tågarps IK0 - 7Hörby Fotbollsförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 02 april, 11:00
Plats:Teckomatorps IP
Samling:10:20, Teckomatorps IP, Konstgräs!!
Tågarps IK
2018-04-03 07:31
Efter en bra helg med träning och match är det endast två veckor kvar till premiären..
Vi har nu satt organisationen och spelsättet börjar spelarna bli bekväma i och vi gör inga större förändringar än senaste matchen. Var faktiskt lite nervös inför denna match då de har spelat bra mot Wormo och Eskilsminne.
Uppvärmningen blev lite sisådär då vi var lite sena till samlingen samt folk var ännu senare..
Dock visade sig att detta är kanske ett bra koncept att samlingen är tätt inpå match istället för att ha en längre samlingstid inför match??? 
Nu till matchen: Vi började i ett rasande tempo och gör redan efter 7min genom Bella.. Det visade sig att vi är ett mycket bättre lag än våra motståndare idag och vinsten skrevs till 7-0. Tågarp kämpade tappert och skall ha all heder för att de försökte spela fotboll fast målen sprang iväg.
Vi visar prov på ett mycket bra och hårt jobande kantspel, finess i mittfältet och effektivitet i avsluten.. Är inte mycket att påpeka igentligen men, vi slarvar dock i våra uppspel för många gånger och detta kan straffa sig rätt så snabbt i serien då lagen där är bättre... Så bibehåll fokus och kvalitet i passningsspelet!! Alla gör definitivt en bra match och vi håller nollan som lag.. Alma får gör ett par fina räddningar men känner ändå att jag måste beröma Shpresa och Bellas sammarbete då de stod för den mesta poängskörden idag. Men som sagts, ALLA gör en bra match!!!

<< Tillbaka

 
 
Vår huvudsponsor
Våra Guldsponsorer
Vår Guldsponsor Ungdom
Våra Silversponsorer
Våra Bronssponsorer
Vår Bronssponsor Ungdom
Övriga annonser