SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hörby FF
Lekfullhet・Laganda・Långsiktighet

SAIF Nova Kicken - Hörby Fotbollsförening
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 19 januari, 18:30
Plats:Eslöv konstgräshall
Samling: Eslövs konstgräshall
Aktivitetsinfo: SAIF NOVA turnering. Gruppspel Fredag och ev slutspel söndagen. Samling Kl1830..
Damer
Referat: SAIF Nova Kicken - Hörby Fotbollsförening
Nova Kicken
2018-01-22 08:29, Damer

SAIFNOVA sammanställningen:
Efter ett ytterst tveksamt gruppspel gick vi vidare som 2:a bästa 3:a och skulle åter möta Vellinge som vi hade i gruppen.
Vi börjar med att folk är sena tillsamlingen och får rusa igenom organisationen mm detta gör att vi tappar fokus på rätt saker och det är synd då vi skulle behövt mer tid för detaljerna men så är det ibland.Jag har fått göra många ändringa sen den tidiga planen pga folk sjuka, skador mm. Mer parten av spelarna har helt nya positioner och naturligvis inte alltid lätt.. iNär matchen väl börjar så startar vi snurrigt och ej bestämt agerande i de situationer vi gått igenom.. Efter par minuter spelar vi klart bättre och skapar en del halv chanser men inget direkt farligt för våra motståndare. Däremot ställde de om snabbt och var mer farliga än oss. Vi tappar markering på bortre vid en hörna som gör att vi förlorar denna match. Än en gång tar vi inte skitjobbet då vi ifrån början ligger fel och kommer efter i försvarsspelet. Många i laget sliter och följer matchplanen men när en, två spelar INTE följer matchplanen är vi mycket sårbara.
Vellinge vinner rättvist och vi har mycket att jobba på framöver.

Jag kan ta en förlust om laget vi möter är bättre men förlora pga att vi inte tar jobbet svider och det känns mest besviket faktiskt..

Bella vinner skytteligan på HELA 2st mål!!:-)
Ida tar assist ligan..
Som sagt, många sliter hårt men tycker ändå att Ida och Maria förtjänar extra cred för sina insatser.
+++ Ida Nilsson Maria Hemberg
++ Bella Lindell
* Shpresa

 

<< Tillbaka

 
 
Vår huvudpartner
Våra Guldpartners
Våra Silverpartners
Våra Bronspartners
Övriga annonser