SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hörby FF
Lekfullhet・Laganda・Långsiktighet
Damer

Hörby FF
3 - 1
Tomelilla IF
Hörby FF3 - 1Tomelilla IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 24 september, 19:00
Plats:Hörby IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130343083
Samling:17:45, Hörby IP
Referat: Hörby FF - Tomelilla IF
Tomelilla
2020-09-29 10:05
Tomelilla.
En bra och fin genomförd match på alla plan. Inte ofta jag inte riktigt vet vad jag skall säga efter en fin 1:a halvlek mer än att fortsätta och jobba med samma intensitet och bolltempo.
Tuva Johansson
kommer rätt och gör 2st fina mål varav ett i den högre skolan med ett lobb skott i bortre hörnan.. Shpresa fick snygga till sitt hårda jobb idag m,ed ett mål i slutet. Shpresa och
Jessica Stenlundh
stod för fina passningar till målen idag. Lika förbannad som jag var mot Veberöd, lika stolt och nöjd är jag i dag efter ert fina spel... Nu avvaktar vi 2st veckor med träningar som vanligt och ser hur serien slutar. Blir svårt att ta en direkt och en kvalplats om man ser på vilka matcher det är kvar i vår serie samt de övriga Div4 serier och dess poäng,, men men vi ser vad som händer.. Än en gång, tack för en fin genomförd match igår tjejer, en njutning att se när ni spelar ut och låter bollen göra jobbet..
Johanna Albrektsson
fick dagens lirare. Vi fick också en spelare med rött kort ganska tidigt i andra:-) men det påverkade inte vårt spel idag...

<< Tillbaka

 
 
Vår huvudpartner
Våra Guldpartners
Våra Silverpartners
Våra Bronspartners
Övriga annonser