SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hörby FF
Lekfullhet・Laganda・Långsiktighet
Damer

Munka Ljungby IF
1 - 3
Hörby Fotbollsförening
Munka Ljungby IF1 - 3Hörby Fotbollsförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 26 juli, 17:00
Plats:Munka Ljungby
Samling:15:00, Hörby IP
Referat: Munka Ljungby IF - Hörby Fotbollsförening
Munka Ljungby
2020-07-27 05:45
Äntligen i gång med matcherna !!! Detta var mycket saknat!! Lite som man släpper ut kor på grönbete för första gången så var det lite snurrigt,  ivrigt spel och inte mycket organiserat de första 15min.
Dock tar vi ledningen efter ca:2min genom Lampan efter ett bra förarbete genom Johanna. Sen får de en reducering genom ett mistag..Vi ligger klart efter i konditionsträningen men känns dock som vi har koll på dem och skapar en del läge genom Lampan, Tuva och Jessica men bollen ville inte in. I starten av andra halvlek gör Lampan en bra prestation och lägger in 2-1 till laget. Wilma gör vårt sista mål fördagen där hon hugger på en målvaktsretur..
Inte mycket spel som värmde en idag men skönt att vara igång. Det fina i kråksången var att vi plockade med 5st 05/06 tjejer där alla fick speltid och gjorde det kanon... Detta bådar fint framöver för Damerna och Hörby FF som förening! Matchens lirare gick till Kajsa!

<< Tillbaka

 
 
Vår huvudpartner
Våra Guldpartners
Våra Silverpartners
Våra Bronspartners
Övriga annonser