Grillkol och briketter finns att köpa!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

TRÄNARPRESENTATION.
2019-01-09 11:51

Namn: Jesper Hubert Stenlundh

Ålder: 39

Bor i: Hörby

Familj: Fru Frida Stenlundh och barnen Siiri och Lumi

Fotbollsbakgrund (spelare/tränare)

Som spelare flyttade jag tidigt till Estland. Som 18-åring spelade jag tre säsonger för FC Floras organisation. Mycket lärorikt eftersom A-laget enbart bestod av spelare från Estlands landslag och B-laget av bara Estlands u-21 landslag. Därefter blev det flytt till Stockholm och Djurgårdens IF, följt av IK Brage och Västra Frölunda i superettan innan jag slutade spela på elitnivå som 27 åring.

Spelarkarriärens avslut blev början på tränarkarriären som startade i Lerkils IF som spelande assisterande. En lyckad sejour som slutade med serieseger i division 4 Halland. Följande tränaruppdrag blev Önneköps IF. Fyra fantastiska år som var väldigt lärorikt och utvecklande för mig som tränare. Ifjol tränade jag Höörs IS

 

Hur ser du på uppdraget som herrtränare i Hörby FF 2019

Det kommer att bli den största utmaningen för mig som tränare. Men jag har en stark tro på hur jag vill att fotboll skall spelas, som jag kommer att visa för spelarna. Jag ställer höga krav på mig själv som tränare och kraven på spelarna kommer även vara höga.

 

Vad kommer att vara det viktigaste för Hörby FF efter en tung säsong 2018

Jag anser att det viktigaste nästa säsong är att skapa en identitet hur vi vill spela fotboll. Spelarna skall veta vad som förväntas av dem både offensivt och defensivt. Kan vi skapa en tydlig identitet kommer också prestationen på planen att utvecklas. Vi vill också få in fler unga spelare i A-truppen som på sikt kan bli stommen i a-laget.

Förutom det spelmässiga är det viktigt att vi skapar en stark vi-känsla i gruppen och att spelarna känner glädje att tillhöra Hörby FF.

 

Vilken typ av fotboll vill du spela för att utveckla laget i rätt riktning

Målsättningen är att spela en bollkontrollerande fotboll med högt bollinnehav. Sen är jag lite emot att sätta en stämpel på hur man vill vara som lag. Jag brukar säga att när vi har bollen är vi ultra offensiva och när motståndarna har bollen är vi ultra defensiva. Var man börjar försvara avgör utifrån motstånd och matchsituation. Men i grunden vill vi vara ett offensivt lag med mycket bollNyhetsarkiv
TRÄNARPRESENTATION.2019-01-09 11:51
För regelbunden info2016-11-19 15:34
 
Vår huvudsponsor
Våra Guldsponsorer
Våra Silversponsorer
Våra Bronssponsorer
Vår Bronssponsor Ungdom
Övriga annonser