Grillkol och briketter finns att köpa!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

KONSTGRÄSPLANEN / Information

Kommunen är nu ägare till konstgräsplanen!


Här kommer information att läggas från Kommunen ang. konsgräsplanens.

 

Här meddelas om planen inte är spelduglig på grund av snöproblem eller annat
Träningsmatcher 2019 - Konstgräset.pdf »Träningstider v. 2-15 2019 konstgräset.pdf »
Nya Konstgräsplanen

2018-10-03

Kommunen har genomfört en rad åtgärder för att begränsa spridningen av gummigranulat. Det är viktigt att vi hjälps åt med detta. De viktigaste åtgärderna punktar jag upp här nedan. Punkten som är understruken är den där vi behöver hjälp från er i föreningarna för att sprida. Kommer förhoppningsvis upp skyltar med information kring detta också.

 

  • Vi har breddat asfaltsytan bredvid planen för att lägga snömassor där när vi plogar. På så vis stannar granulaten på asfalten när snön smälter och kan läggas tillbaka in på planen. Dessutom blir det enklare att sopa in granulat som hamnat på asfalten av andra anledningar.


  • Vi har satt granulatfällor i brunnarna för att fånga upp eventuella granulat så att vi inte får granulat i dagvattnet. När fällorna töms kan vi lägga tillbaka granulaten på planen.


  • Vi har gjort en bestämd ingång där man går in och ut från planen. Här har vi ställt skoborstar så att man borstar av sina skor ordentligt när man går ut från planen så att vi inte får med oss granulat in i omklädningsrummen. Här vill vi be er att även borsta av kläderna.

 
Vår huvudsponsor
Våra Guldsponsorer
Vår Guldsponsor Ungdom
Våra Silversponsorer
Våra Bronssponsorer
Vår Bronssponsor Ungdom
Övriga annonser