SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hörby FF
Lekfullhet・Laganda・Långsiktighet
Damer

Svenstorps IF - Hörby Fotbollsförening
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 09 februari, 10:00
Plats:Tomelilla, kastanjeskolan
Serie:Träningsmatcher 2019
Samling:08:10, Hörby IP
Karta:Klicka här >>
Svenstorps IF
2019-02-11 06:44
Vår första match med vårt nya lag. Endast 3st kvar ifrån föregående trupp och ett mycket ungt lag då alla 03-04 flyttades upp. Vi kommer till start dock med endast 12st spelare pga sjukdomar och annat.
Tjejerna var mycket nervösa och de visade sig också i de första 20min då vi var oorganiserade och sprang mest runt och sparkade bort bollen. De tar också ledningen pga slarv och dålig kommunikation. Därefter spelar vi upp oss och börjar våga mer och spela fotboll. Absolut inget fel på jobbet idag tjejer men alldeles för mycket slarv i passningsspelet som gör att de straffar oss 2ggr och det känns onödigt då vi kan bättre än så här. Som sagt många nya och nytt spelsätt gör ändå att jag tror på detta då vi spelar bollen som vi skall, skapar vi också möjligheter.. Tycker Tilda gör det bra som mittback, Madde sliter hund och får mycket stryk idag av deras fysiska spelare.. Fick en heldel matnyttigt av denna match och klara linjer på vad vi behöver träna på framöver, det tar vi på Tisdag och går igenom tjejer..

<< Tillbaka

 
 
Vår huvudpartner
Våra Guldpartners
Våra Silverpartners
Våra Bronspartners
Övriga annonser