Grillkol och briketter finns att köpa!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkomna till damlagets hemsida


Referat: Hörby FF - Trelleborgs FF
Trelleborgs FF
2018-06-18 07:01
En match där vi vet hur våra motståndare spelar och hur vi skall agera för att täppa till deras ytor de vill komma åt.
Dock, ett oehört villigt och hårt jobbande Trelleborg, skar snart igenom vårt försvar och vi hade inget direkt att sätta emot. De få gånger vi hotar lite genom Ida, Natta och 98 får vi genom att vi tar bra beslut och vågar kliva fram.. Vart segerns skulle gå var ju inget snack om. Tror dock att när vi får all spelare tillbaka och med mer ökad träning framöver så kan vi överraska..
Tycker ändå att i denna match kämpar ni tappert tjejer och försöker verkligen hålla er till match planen. Blev mycket bättre i andra halvlek där vi bara släpper in 2st mål och spelar bättre..Maria gör en mycket bra match idag.. Detta får vi ta med oss, det lilla positiva vi kan..
Vet att det är tufft mentalt, frustrerande och inget roligt alls.. Vi måste alla hjälpas åt och orka driva detta framåt och inte bara gnälla och se det negativa..
Referat: Hörby FF - Furulunds IK
Furulund
2018-06-01 07:52
En dag som värmer både på utsidan av solen samt insidan av er kämpa insats tjejer.
Det verkar som om poletten har ramlat ner att vi inte kan fortsätta i gamla spår utan får utnyttka de resurser vi har på bästa sätt, genom lite tråkigare fotboll men ack så effektiv, idag ivarje fall. Bra initiativ av Ida i halvlek att ta diskussionen om att inte falla ihop mm, ett agerande av en lagkamrat och Kapten!! Det blir många byten men inget som stör nämvärt idag... Lajla får vara med och debutera i A-laget.. Hon fick de sista 4min, hon kommer in spelar enkelt och gör ett fint inlägg och ett agerande som lovar gott framöver, Bra jobbat Lejla.. Annars är det en kollektiv vinst idag och alla kämpar för OSS och inget jag.... Dock måste jag ändå lägga vikt på våra 2st spetsar, framåt genom Bella och 98 som försvarsgeneral på hög nivå..
Trevlig helg och så ses vi på Tisdag Tjejer..

Referat: DFK Borgeby 09 - Hörby FF
Borgeby
2018-05-28 09:52
En första bra halvlek där vi är med och spelar oss fram till chanser med ett rakare spel än tidigare. Framförallt kantspelet var bra då.. Vi tar ledningen efter 5min efter en fin pass av Ida till Bella som avslutar kliniskt... Borgeby är dock inte ofarliga utan skapar oro på vår vänsterkant flertalet gånger samt söker mycket skott innanför skottsektorn som de gör bra. Hursomhelst, vi tar ledningen efter ett bra förarbetet på mitten som gör att Bella kommer loss och kan spela in den til Natta som gör 2-0 och vilt jubel.... Dock i den 27min reducerar Borgeby efter vi tappat vår vänsterkant.
Vi slarvar lite i komunikationen vid deras 2-2 mål där hon enkelt får löpa in mellan back och mittfält..
I andra får vi en skit start där de gör mål nästan omg efter avspark.. Här ser man då tydligt att vi faller ihop och tappar kraft. Resultatet blir 6-2 till Borgeby där jag ändå anser att vi gör en bra match med det folk vi har och att orken inte finns där i 90min, vet vi alla anledningen till.. Som så många gånger denna säsong så studsar alla 50 50 bollar till våra motståndare och vi får verkligen jobba för varje meter och inget grattis får vi... Dock, bra jobbat tjejer och härlig inställning och attityd trots siffrorna..
Maria,Möller, Natta och 98 stack ut lite extra idag..
Referat: Hörby FF - IFK Trelleborg FK
IFK Trelleborg..
2018-05-15 11:27
IFK Trelleborg. En tung förlust med flera skador och bortfall.. Inte vår dag då vi inte var med på 1:a eller 2:a boll samt ett fruktansvärt dåligt passningsspel och dåliga beslut.. Stundtals kommer vi upp och skapar läge men vi räcker inte till som lag när vi slarvar så mycket.... Nu känns det som vi kommit till en punkt där vi verkligen får reda på hur moralen är i laget och hur vi hanterar detta som lag och enhet..
Dock, många som gör en individuell bra insats men räcker inte då många faller ur samma koncept..
Slicka såren tjejer, så tar vi igen det under veckan och nästa macth.
Referat: Hörby FF - Eskilsminne IF
Svenska Cupen
2018-05-09 12:44
En tuff motståndare som visade sig vara nr större än oss idag.. Inget att diskutera om! Dock tycker jag att vi står upp bra med de förutsättningar vi har för dagen.. Folk sjuka, borta, sena pga olika anledningar gör att fokusen inte kanske blir den rätta fullt ut.. Lite andra regler vad gällande bytena osv som gör att tjejerna får bita ihop då vi var styrda med tre byten... Man måste se detta som en fantastisk möjlighet att testa vingarna mot bättre motstånd och lära sig av dessa matcher.. All heder till er tjejer, ni gör en bra match, ni följer vad vi sagt och kämpar tappert!! De får dock ett för tidigt mål för att vi skall skapa lite frustration i deras led och ev snabba och enkla fel.... Men men nya tag och vi en bra match i benen tjejer.. 
***Frida
**Ida, Madde
* Maria, 98
Spelade matcher
Ons 20/6 19:00
1 - 3  
Sön 17/6 13:00
0 - 9  
Lör 9/6 14:00
15 - 0  
Tor 31/5 19:00
4 - 1  
Sön 27/5 15:00
6 - 2  
Lör 19/5 14:00
3 - 0  
Kommande aktiviteter
Träning, Hörby IP, 23/08 18:30
Träning, Hörby IP, 30/08 18:30
Träning, Hörby IP, 06/09 18:30
Träning, Hörby IP, 13/09 18:30
Träning, Hörby IP, 20/09 18:30
Träning, Hörby IP, 27/09 18:30
Nyheter från föreningen
Hörby Fotbollsförening, 03/08 12:34 
Hörby Fotbollsförening, 03/07 12:25 
Hörby Fotbollsförening, 03/04 06:55 
Hörby Fotbollsförening, 17/11 10:13 
 
Vår huvudsponsor
Våra Guldsponsorer
Vår Guldsponsor Ungdom
Våra Silversponsorer
Våra Bronssponsorer
Vår Bronssponsor Ungdom
Övriga annonser