Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hörby FF
Damer

Bli medlem i Hörby Fotbollsförening
BLI MEDLEM
Välkomna till Damlaget


Sommar uppehåll
2019-07-03 07:33
Hejsan damer:-)

Tack för en trevlig välspelad match igår mot vårt F05/06 lag. De gör en bra match men visst skall det vara skillnad på oss, dock har de en ljus framtid som lag.
Nu håller vi fram till den Tisdagen den 30/7 då startar igen för att ta an höstsäsongen.
Detta är då i vecka 31.. vet om att många är fortfarande på semester men vi måste börja någonstans.
Då vi har ett lite längre uppehåll än tänkt är det av stor vikt ni kör på egen hand och verkligen gör detta en två veckor innan vi drar igång. Ett exempel kan vara:

1 Löpning 6km + intevallträning ett tillfälle i veckan tex 4x400m

2 Armhävningar 1x25

3 Situps 1x25 åt varje håll

4 Armhävningar 1x15 smala

5 Rygghävningar 4x10

6 Armhävningar 1x20 Bredda

7 Situps 1x25 åt varje håll

8 Tåhävningar 2x25

9 Utfallssteg 20st på varjeben.

Skulle ovan vara för lätt, öka gärna frekvensen och antalet


Dessa program med alternativ fick ni utdelat vid vårmötet..


Ha nu en underbar sommar tjejer.

Mvh

Fält

Referat: Gärsnäs AIS - Hörby FF
Gärsnäs
2019-06-19 10:58

Ja brudar, vad säger man efter en sån här match..

Absolut den sämsta spelmässiga matchen som presteras ifrån vår sida så här länge.. Så många felpass, konstiga beslut som inte gynnade laget, vi får en chans på en straff som Anna Rohman förvaltar på bästa vis i 1:a halvlek.. Sen har vi inte mycket boll utan Gärsnäs får gång på gång ha boll och hota på djupled.. I deras ena FW som är en duktig och tuff spelare som oroar en hel del.. Tur för oss idag att Madicken Allemog var på ett strålande humör och plockade bort henne med bravur.. Malin i målet gav oss lugn och ro med sitt prat och fina agerande.. I 2:a halvlek tror jag bara vi är över på deras planhalva med något konstruktivt 1 gång bara... Nä i denna match hade vi en jäkla tur tjejer men tittar vi på Skabersjö och Blentarps matchen där senariot var tvärtom, så be inte om ursäkt inte.. 3p är ju fortfarande 3p oavsett spelet... Ett bra lag jobb där backlnjen gör en strålande insats..

Referat: Hörby FF - Lunds BK
Lunds BK
2019-06-11 10:50
Asså är jag bara så vit ATT jag bara ser åt ett håll?? Jag anser att siffrorna är helt missriktade!! 2 kanske 3 hade varit ok,, snabbt räknat, 3 friläge, en stolpe, en missad straff.. hade detta förvaltats ,, vinst!!!! Så brudar,, kämpa vidare och TRO på det vi gör,.. för det e bra tjejer!! Tålamod,, en tro, gemenskap, laget före jaget,,, kommer bli bra tjejer..

Lite för ivriga att sätta den avgörande, för snabba att slå iväg den i stället för ta ansvar för passningen, framförallt i den centrala delen av banan.
Lite naivt försvarsspel på fasta situationer.. Annars en genomgående bra match där vi,, säger det igen, bara hade satt våra chanser så hade vi vunnit denna match....men men 
Referat: Hörby FF - Gärds Köpinge IF
2019-05-27 09:41
En väntad tuff uppgift för vårt unga lag..
Vi börjar matchen bra och är medvetna om deras spel och agerande. Dock tar de ledningen ganska tidigt efter slarv i försvarsspelet. Dock kvitterar vi genom ett bra mittfälts spel genom Shpresa som serverar Anna på kanten som avlutar distinkt.. Vi håller oss till matchplanen men får jobba hårt i deras omställnigsspel då de ligger kvar med mycket folk.. Ni har en bra kommunikation och löser presspelet bra, dock tar det hårt på våra krafter. Våra motståndare är tyngre och har mer erfarenhet och detta kommer visa sig under matchen.  Vi tar dock ledningen strax innan paus efter ett bra kantspel av Anna där Lejla kommer på bakreytan och trycker in den..

2-1 i paus!!! Ett fantastiskt resultat..
Vi talade mycket om att inte släppa upp dem centralt med tanke på deras förmåga att avsluta..
Dock har vi en svacka runt 60-70min där de får göra precis som vi pratat om att de inte skulle.. 2st snabba mål av de och här märker man tydligt att vi saknar rutin att hålla i bollen och ev söka en frispark osv. Sen gör det inte saken lättare att vi får köra runt på bytena redan mycket tidigt i andra halvlek och detta ruckar om organistionen samt vi tappar spets.
Ingen skam till de som kom in, de gjorde så gott de kunde..

En förlust som kanske är lite för stor men detta gav oss en bra genom körare försvarsmässigt och att vi behöver träna mer är det ju inget snack om.. En bra genomförd match tjejer där framför allt er kommunilkation gav mig en positiv känsla av tiden framöver här.. Alla gör ett häst jobb men topparna idag ser jag att Anna och Emilia var.
Referat: Blentarps BK - Hörby FF
2019-05-22 15:59

Blentarp!! 
Förväntningar inför denna match var lite lägre då vi hade många spelare borta.. När domaren blåser igång matchen och vi känner på motståndarna känns matchen mer eller mindre på vår sida.. vi rullar på bra med tempo och rörelse men får inte till det den sista biten.. många pratar om den sista tredjedelen osv. Dock vill jag påstå att vi var ännu längre ner på våra motståndares planhalva.. För första gången under denna serie så äger vi boll, fördelar fint, bra löpningar och fint agerande.. ändå får de till en kontring och ett skott utifrån, mål!!!!! Vad hände just då!!!??? 
Dock samlar vi oss och fortsätter och fortsätter och fortsätter att sätta tryck men inga mål!! Fotbollen är ju rätt enkel egentligen, flest mål vinner!! sen hur mycket boll man har,, kvittar!!!
Sen lider jag med er tjejer, när man är så mycket bättre som lag men en individ bryter mönstret och vinner deras match, det är tungt..

Vi har en röd tråd vi alla jobbar efter och framtiden är ljus för HFF dam om detta får fortsätta i lugn och ro och tjejerna får en chans att utvecklas med detta driv som de har...
Javisst, en förlust är kass men ser vi på helheten,, attans vad bra ni var tjejer !!!’ Höll er till matchplanen och ert lagspel samt understöd var👍👍👍👍
Ta spelet till er fast jag vet det är tungt och surt att förlora denna match!!
Stolt Roger idag över er insats!!! ALLA!!!!

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Tis 2/7 18:30
Tis 18/6 19:00
0 - 1  
Sön 9/6 17:00
0 - 5  
Ons 29/5 19:00
3 - 2  
Fre 24/5 19:00
2 - 5  
Lör 18/5 13:00
1 - 0  
Kommande aktiviteter
Träning, Hörby IP, 30/07 18:30
Träning, Hörby IP, 01/08 18:30
Träning, Hörby IP, 03/08 10:00
Träning, Hörby IP, 06/08 18:30
Träning, Hörby IP, 08/08 18:30
Match, Borta, 11/08 13:00
Nyheter från föreningen
Hörby Fotbollsförening, 11/07 22:08 
Hörby Fotbollsförening, 27/06 08:42 
Hörby Fotbollsförening, 14/06 11:22 
Hörby Fotbollsförening, 05/06 15:42 
 
Vår huvudsponsor
Våra Guldsponsorer
Våra Silversponsorer
Våra Bronssponsorer
Vår Bronssponsor Ungdom
Övriga annonser