Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hörby FF
- 50 år
Damer

Bli medlem i Hörby Fotbollsförening
BLI MEDLEM
Välkomna till Damlaget


Referat: Hörby FF - Blentarps BK
Blentarp
2019-09-16 08:04

Blentarps matchen.

En viktig vinst för laget och dess prestation.

Ett bra tålamod med boll och långa stunder ett utspelat Blentarp. De fick några halvchanser på deras duktige mittback som sedan flyttades upp för att hota oss lite.. Dock backlinjen med Numro Uno gjorde en stabil insats.

Ett tidigt byte efter ca 30min gör att Anna Rohman kommer in och vid första bollkontakten gör hon mål.. Ja, ett lyckat byte helt enkelt.. I paus går vi igenom små detaljer som att inte vara så raka, tidigare positionsbyte så vi inte tappar mark osv. Vi fortsätter och trampa på i samma mönster och gör också mål nr 2 genom Linda Andrea Persson efter ett magiskt hårt skott:-)

Ett bra och viktigt besked för mig är ju att ni lyssnar på de små sakerna och kan verkligen omvandla det till ett mycket bra praktiskt spel.. Bra jobb tjejer... Sug åt er berömmet samt ifrån era motståndare...

Referat: Askeröds IF - Hörby FF
Askeröd
2019-09-09 10:24
Derby med mycket publik och en underbar sensommardag. Vi har rätt fokus ifrån början och visar att vi är bättre som lag och vinner övertygande med 6-0. Jag kan tycka att vi borde gjort säkert 5-6st mål till men samtidigt räcker det med 1-0 då vinsten är det viktiga. Vi byter friskt och det är ingen som faller ur och alla tar sitt jobb med bravur.. Dock när vi tappar fokus och inte släpper bollen i rätt läge gör att Askeröd skapar några halvchanser samt ett riktigt bra läge där Malin står kvar och räddar fint.. Slarv och nonchalans är den bidragande orsaken till detta.. Vi håller nollan som ett fantastiskt kollektiv igen och visar att vi är just nu svåra att få hål på. Madde fick pris som bästa spelare av publiken! Absolut rättvist!. Jag vill dock framhålla Lejla som fick kliva ner lite i banan och gjorde ett fantastiskt jobb. sen är det alltid kul när det blir mål på ett super sammarbete mellan spelarna, i detta fall genom Frida och Jessica, snabb frispark och effektivt avslut. Ny träningsvecka där vi skall ställa om och förbereda oss inför Fredagens match mot Blentarp.. Bra jobbat tjejer!
Referat: Hörby FF - Vittskövle IF
Vittskövle
2019-09-02 07:27

Vittskövle matchen:

En bra seger för laget och som ger oss mer energi framöver. En match som alla håller sig till planen och positionerna. Detta i följ gör att Vittskövle inte kommer något vart samt vi skapar många läge och enligt mig borde vi stängt matchen tidigt för att undvika de nervösa sista 10min som så ofta blir när man har en liten ledning.

Ett starkt kollektiv förvar samt ett lugn i uppspelsfasen gör att vi har mycket boll men är lite för ivriga vid avslutsläget.. Kan gå någon meter till:-) Svårt att verkligen nämna någon idag men matchens lirare gick till Johanna Albrektsson av spelarna. Visst alla var duktiga och ingen fall ur ramen men jag vill ändå framhålla Malins lugn samt Alva Ståhl och Madicken Allemogför deras insatser... De centrala höll ihop det bra med en bra balans framåt och bakåt. En bra kommunikation och en härlig vilja samt ett mycket bra spel idag tjejer.. Gott jobb. 

Referat: Tomelilla IF - Hörby FF
Tomelilla
2019-08-23 13:11

En kväll som började lite små stirrig men slutade i stor lycka!

Ett Tomelilla vi visste hur de spelade och vilka delar vi skulle flyta över på..

Jag tror att jag räknade till en 15-18 skott på mål i första halvlek men inga mål av dessa. Vi spelar en bra fotboll med många fina kombinationer där vi sätter spelaren som är rättvänd med boll och fart. Detta gör att våra motståndare har svårt att hänga på de första 25min. Sen tappar vi lite fokus och en naturlig del i det hela då man inte kan köra på hela tiden.. Som sagt många chanser och härliga löpningar och fint prat. Sen tyckte väl Alva Ståhl att det var nog med målsumpandet och tog tag i bollen och drev och drev och drev och tryckte på ett bra skott i målvaktens vänstra kryss som hon tappar in. Fint mål.

I pausen pratar vi ihop oss med små detaljer i spelet och genomgången var lugn och behärskad OCH inte som i förra matchen.. Stor skillnad när ni lyssnar istället för att snacka i mun på varandra:-)

Vi fortsätter att skapa chanser och de vassaste får vi genom Anna Rohmanpå hennes kant och även här gör Anna 2-0 målet efter ett fint spel genom alla lagdelar. Madicken Allemog får göra mål igen!! Du har det inte lätt på matcherna då du konstant får massor av stryk men reser dig och får kröna matchen med ett fint mål!! Shpresa får trycka in en retur efter målsumparen Jessica Stenlundh 😘. Idag är vi ett stabilt lag som mot Rydsgård och visar än en gång hur spelet skall vara och bedrivas.

Malin fick pris som veckans lirare av spelarna. Jag skulle även vilja lägga extra plus på Madicken Allemog och Anna Rohman samt backparet Jenna Blomdahl och Johanna Albrektsson.

Dock får vi inte falla ner i det negativa pratet och beteendet som mot Gärsnäs fler gånger och detta klarar vi bara om vi agerar some ETT LAG och inget annat.

En mycket nöjd och stolt Fält idag tjejer

Referat: Rydsgårds AIF/Skivarps GIF - Hörby FF
Rydsgård
2019-08-14 06:54
En mycket bra start på höstsäsongen. Tre viktiga poäng för laget och moralen. 
Ett lugn och tålmodigt spel gör att vi vinner denna match samt ett fantastiskt försvarsarbete av laget men framförallt av Alva.. Ni alla vet vad jag menar och går inte in på detaljer i detta forum då våra motståndare ev läser det. En laginsats där vi ändå gör 4st byte och ingen faller ur ramen utan tar till sig matchplanen och gör ett underbart jobb.. Redan vid genomgången kändes det bra då det inte var så mycket diskussioner om , hur , vad osv utan ni lyssnade och hade förberett er bra tjejer.. Kan ju inte mer än vara super nöjd med alla...Ödmjuka och fortsatt fokus på det vi bygger på så kan vi nog sätta många lag på plats denna höst... det vill naturligtvis till ett fortsatt hårt jobb och att ALLA prioriterar detta  och inte sätter IKEA framför fotbollen, skämt och sido men ni förstår vad jag menar..En än gång, super jobb av alla. Bra start Tjejer:-) 
BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 13/9 19:00
2 - 0  
Lör 7/9 15:00
0 - 6  
Tis 3/9 18:30
9 - 3  
Sön 1/9 17:00
1 - 0  
Tis 27/8 18:45
2 - 4  
Tor 22/8 19:00
0 - 4  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hörby Fotbollsförening, 01/09 14:48 
Hörby Fotbollsförening, 14/06 11:22 
Hörby Fotbollsförening, 05/06 15:42 
 
Vår huvudsponsor
Våra Guldsponsorer
Våra Silversponsorer
Våra Bronssponsorer
Vår Bronssponsor Ungdom
Övriga annonser