SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hörby FF
Damer

Bli medlem i Hörby Fotbollsförening
BLI MEDLEM
Välkomna till Damlaget


Referat: Hörby Fotbollsförening - Sösdala IF
Sösdala IF
2020-10-12 08:58
En match som lever i ca 20min, Vi får en tidig ledning och 3-0 efter 12min. Så som så många gånger är ju ett tidigt mål så viktigt för laget och dess framfart. Vi spelar en av de sämre matcherna på länge men så länge vi gör mål på de chanser vi får, skiter jag i vilket just nu. Denna vinst gör att vi har ett mycket bra utgångsläge inför returen på  Söndag i Sösdala. 6st olika målskyttar gör oss farligare att markera då vi inte bara har en präglad målskytt som kan plockas bort. Stundtals spelar vi bra med fina kombinationer som löser upp deras försvar och skapar målchanser eller inlägg för nästa moment. Lite skavanker på en del spelare och nu har vi en helvecka på oss att hjälpa dessa så bra det bara går för att de kan leverera en sista match denna säsong. Matchens lirare gick till Lejla och och Emelie fick tröjan av spelarna. Många som kämpar idag men vi kan så mycket bättre spelmässigt och lite för bekväma ibland med jobbet hem. De får ribb träff och stolpe pga detta. Klart det hade väl inte gjort något för matchens utgång just idag men ändå.. En klarare organsisation i försvaret måste till för att inte släppa till de chanser så enkelt, det ligger naturligvis på mig och veckans träningar.. Passa på och njut ett litet tag till då vi har två träningar kvar samt avslut på Torsdags tävlingen måste koras på Torsdag:-)  
Referat: Hörby FF - Tomelilla IF
Tomelilla
2020-09-29 10:05
Tomelilla.
En bra och fin genomförd match på alla plan. Inte ofta jag inte riktigt vet vad jag skall säga efter en fin 1:a halvlek mer än att fortsätta och jobba med samma intensitet och bolltempo.
Tuva Johansson
kommer rätt och gör 2st fina mål varav ett i den högre skolan med ett lobb skott i bortre hörnan.. Shpresa fick snygga till sitt hårda jobb idag m,ed ett mål i slutet. Shpresa och
Jessica Stenlundh
stod för fina passningar till målen idag. Lika förbannad som jag var mot Veberöd, lika stolt och nöjd är jag i dag efter ert fina spel... Nu avvaktar vi 2st veckor med träningar som vanligt och ser hur serien slutar. Blir svårt att ta en direkt och en kvalplats om man ser på vilka matcher det är kvar i vår serie samt de övriga Div4 serier och dess poäng,, men men vi ser vad som händer.. Än en gång, tack för en fin genomförd match igår tjejer, en njutning att se när ni spelar ut och låter bollen göra jobbet..
Johanna Albrektsson
fick dagens lirare. Vi fick också en spelare med rött kort ganska tidigt i andra:-) men det påverkade inte vårt spel idag...
Referat: Veberöds AIF - Hörby FF
2020-09-21 11:52
En match där vi går till historien med så många individuella misstag och som lag..
Vi bjuder in våra motståndare genom våra misstag hela tiden. Veberöd var inte bättre än oss men de ville mer och jobbade som ett lag och inte vi. Vi har bara på 1:a halvleken minst 29 st felpassningar, vi går igenom detta på morgondagens träning. Många säger att man skall glöma en förlust omg.. I detta fall Skall ni INTE glöma denna förlust... Fundera på vad som gick fel matchen igenom!! 
Var det fel upplägg av mig gällande uppvärmning mm?
Fel matchupplägg?
Fel fokus, för mycket fokus??

Återkom gärna med synpunkter kring detta till morgondagens träning??


Referat: Hörby FF - Blentarps BK
Blentarp
2020-09-10 11:22
En viktig seger mot serieledarna. Detta gav oss lita andrum till de andra lagen dock har ju Blentarp en match mindre spelad än oss. Liten trög start men efterhand så tar vi över mer och mer och jag anser vi är det bättre laget överlag. Vi tar också ledningen genom Tuva efter ett fantastiskt skott i målvaktens vänstra hörn:-) Vi fprtsätter att spela  vårt spel men det är lite svårt då det är mest lång bollar ifrån våra motståndare. De har en bra vänster ytter som ororar lite samt deras ena anfallare. Dock känns det som vi har koll på matchplanen och ni följer den exemplariskt. Lampan får trycka in vårt 2 mål för dagen.
De får en reducering på en konstig dömd frispark och inte mycket att göra åt.. Blir dock lite stressigt de sista 15min då de flyttar fram positionerna för att skapa mer. Vi har dock en del lägen till för att punktera matchen men boll uslingen ville inte in.. Lejla gör  ett häst jobb på kanten och får mycket välförtjänt matchens lirare.. Överlag, vi var ett bättre lag för dagen och vinnner rättvist, enligt mig då.. En bra kollektiv insats där ingen faller ur matchplanen. Nu är vi ett jagat byte som nya serieledare och för varje vinst kommer man alltid närmre en förlust. Så hårt jobb och gnida detaljer för att hålla förlust nollan intakt krävs framöver!! Bra jobb tjejer!
Referat: Gärsnäs AIS - Hörby FF
Gärsnäs
2020-09-07 11:23
Många borta samt mer avhopp pga sjukdomar ställde till det rejält i organisationen och dess struktur.
Tack ni som ställde upp med kort varsel, tack!
1, fruktansvärd dålig uppvärmning och fokus på fel saker
2, dåligt spel överlag på en mycket dålig plan

3. En fantastisk inställning att vända 2st underläge till att ta en poäng
Jobbar alla på detta viset de sista matcherna då är jag hel nöjd!

Vi kunde åkt på ett  baklängesmål de sista 2min där deras spelare kommer ren på vår vänsterkant men där Anna R tar ett jäkla jobb med en 60m rusch och bryter i sista sekunden, Underbart!!!

Ingen direkt som faller ur ramen utan idag var det ett kollektiv dålig insats, sett till spelat och hur vi skall agera med boll och utan.. Ni kan systemet nu och inga ursäkter.
Poäng som sagt, men inget mer.

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hörby Fotbollsförening, 13/04 10:55 
Hörby Fotbollsförening, 06/04 16:39 
Hörby Fotbollsförening, 08/03 08:51 
Hörby Fotbollsförening, 26/02 11:19 
Hörby Fotbollsförening, 03/02 14:59 
Hörby Fotbollsförening, 29/01 11:57 
 
Vår huvudpartner
Våra Guldpartners
Våra Silverpartners
Våra Bronspartners
Våra Järnpartners
Övriga annonser