Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hörby FF
Damer

Hörby FF - Tomelilla IF
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 26 april, 19:00
Plats:Hörby IP A-plan
Serie:DA Div.4 Östra
Samling:17:45
2019-05-06 09:19

Tomelilla matchen:
Efter många timmars träning och slit tjejer så får ni äntligen vinna!! Fan vad ni är värda detta!!!!

En bra genomförd match av alla där ni håller er till matchplanen och inte springer ifrån era positioner utan är disciplinerade hela vägen ut. De tar dock ledningen efter en fast situation där den snöpligt dimper ner på bortre där hon enkelt kan slå in bollen i öppet mål. Känns inte riktigt rättvist att ligga under med 0-1 i halvlek...Vi fortsätter att spela bra med ett etablerat tryck på deras planhalva men är för stillastående den sista tredje delen. Klart, inte lätt heller när bussen står mitt framför:-) Vi reducerar genom Anna Rohman som offrar sig starkt i kamp med målvakten efter ett fint inspel av Linda Andrea Persson. Vi fortsätter att ligga rätt i pressen och rätt vad det är snor Lejla Selava bollen av deras back och kliver in i straffområdet och gör 2-1.. Det märks att ni är bra tränade tjejer då ni maler och maler och de orkar inte stå emot den sista 20min. Anna Rohman gör sitt andra för dagen med ett distinkt avslut i bortre efter ett bra förarbete av Emilia Nilsson.
Tyvärr får det ett sista tröst mål genom ett själv mål men det var en rättvis seger enligt mig.
Det vi bör fundera lite på är att när vi inte ligger på, och ja det klarar man inte en hel match, är då att ligga rätt i positionerna och ha en tydlig kommunikation fast vi slår av på tempot ibland..
En fin laginsats där de flest gör sitt jobb och det stod i mellan Emilia NilssonAnna Rohman och Madicken Allemog om att få dagens lirare. Denna gång fick Madicken Allemog tröjan!


<< Tillbaka

 
 
Vår huvudsponsor
Våra Guldsponsorer
Våra Silversponsorer
Våra Bronssponsorer
Vår Bronssponsor Ungdom
Övriga annonser