Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hörby FF
Damer

Hörby FF - Askeröds IF
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 11 maj, 11:30
Plats:Hörby IP A-plan
Serie:DA Div.4 Östra
Samling:10:00
Hörby FF - Askeröds IF
2019-05-15 10:08
Askeröds matchen:
En derby som många sett fram emot en längre tid. Nu efteråt känns det lite, var det allt?? All denna hysteri och snack så är det över helt plötsligt... 
En match där vi är det bättre laget ifrån start och sätter nivån med ett bra tryck och många möjligheter omg. Vi har för bråttom att slå den avgörande och en del passningar rinner i väg men vi tar ändå ledningen genom ett bra kantspel genom Johanna AlbrektssonLejla Selava som gör att Linda Andrea Persson kommer loss och lossar stora kanonen 1-0.
Vi fortsätter att bestämma matchen men det blir lite oroligt när vi låter dem ställa om och inte är på hugget direkt och de får onödiga ytor att jobba på. 2-0 kommer efter en frispark perfekt slagen av Tuva Johansson till Shpresa och där sker inga misstag därefter.. 
Vi kommer ut i andra halvlek med ny energi och Shpresa kommer loss och får till ett kanon skott otagbart i målvaktens vänstra hörna, snyggt och 3-0.
En hel del byten sker och alla får spel tid idag. Detta gör att det blir lite rörigt ibland när vi är bollförande och bekväma i jobbet utan boll. Jessica Stenlundh kommer in och gör en bra insats på mitten med många fina passningar samt ett mål efter ett super arbete av Shpresa på kanten. Shpresa gör även sitt tredjemål fördagen efter en finlöpning och pass där hon kallt placerar bollen i mål.
En vinst av ETT KOLLEKTIV som vill vinna och inte bara träna:-) Alla gör ju det kanon och visar emellanåt att vi kan rulla runt med tålamod och visar man denna mognad lite oftare så får våra motståndare det svårt, DÅ ÄR NI BRA TJEJER!! Publiken måste vara helnöjda då det blev många mål och ibland ett bra lir tjejer.Vet om att jag är svårflörtat och inte visar glädjen ni gör men jag kan garantera er att jag ler med hela kroppen inombords! En fin seger av ett bra lag som håller nollan, det var nog det viktigaste idag, hålla nollan!!!!
Sen kan man önska att vi är lite snabbare i bolltempot och samt att vi fyller på mer i boxen när kantspelet kommer igång.
Viljan, även om man vinner måste ALLTID vara att göra saker bättre och snabbare.
Johanna Albrektsson fick spelarnas röst på matchens lirare.
Ett gott dagsjobb tjejer. Trevlig helg så ser vi fram emot veckans träning och nästa match. 
Mål 
Shpresa 3
Linda 
Jessica Stenlundh

<< Tillbaka

 
 
Vår huvudsponsor
Våra Guldsponsorer
Våra Silversponsorer
Våra Bronssponsorer
Vår Bronssponsor Ungdom
Övriga annonser