Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hörby FF
- 50 år
Damer

Hörby Fotbollsförening
0 - 1
Hallands Nation FF
Hörby Fotbollsförening0 - 1Hallands Nation FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 09 mars, 14:00
Plats:Hörby IP
Serie:Träningsmatcher 2019
Samling: Hörby IP
Aktivitetsinfo: Samling 1245 på IP.
Trupp:Agnes Asklund
Emilia Nilsson
Felicia Andreasson
Izabella Agosti
Lejla Selava
Linda Persson
Madicken Allemog
Maja Wetterhotltz
Tilda Linden
Tuva Johansson
Wilma Dahl
Wilma Landin
Referat: Hörby Fotbollsförening - Hallands Nation FF
Hallandsnation
2019-03-11 08:07

Godmorgon!

Hallandsnations matchen.
Ännu en match där vi möter lag ifrån högre divisioner än oss. Lärorikt och intressant naturligtvis.

Mycket svårspelat i dag med tanke på den hårda blåsten, så spelet var väl inte alltid bländande..
Lite ändringar sen senast mot Wollsjö och nu börjar det väl likna något av detta unga lag, speciellt idag.
Vi håller oss till matchplanen och har ett litet lägre försvarsspel än tidigare, detta av respekt till våra motståndare samt saknaden av spelare för att kunna hålla ett högre presspel, dvs orken. Vi skapar en del halvchanser men lagets försvarsspel var bra idag tjejer. Halland har en hel del tekniska duktiga tjejer som gör att vi får jaga en hel del under matchens gång, speciellt i andra men ni viker er icke och vi har ett par chanser på kontringar som inte riktigt vill gå hem... Tyvärr får de ett självmål och vinner med 1-0. Sett till helheten var det kanske rättvist med tanke på boll innehavet.. Men som sagt i omklädningsrummet efter matchen, en jäkla bra insats tjejer och ambitionen till att spela boll finns där.
Vi har en lång väg kvar tjejer men vi börjar hitta rätt och det glädjer mig mycket. Inte ofta jag är nöjd, men igår gick jag ifrån IP med högt huvud och ett leende på läpparna., trots förlusten.
Alla gör det bra, Izabella Agosti växer och tar för sig mer och mer, De centrala delarna med Tuva JohanssonMadicken Allemog och Lejla Selavagör ett fantastiskt jobb. Ytterbackarna Agnes Asklundoch Emilia Nilsson får bekänna färg idag och med bravur godkännt. Tilda Linden håller ihop laget bra med kloka beslut, Wilma Landin börjar bli varm i kläderna ihop med Wilma Dahl. Linda Andrea Persson som balans tar stort ansvar idag när hon hittade rätt i presspelet. Felicia Andreasson gör ett friskt inhopp innan hon blir skadad. Tack till Filippa Allemog för att du ställde upp.
Dock vill jag ända plocka fram Maja Wetterholtz som dagens HFF tjej, tar jobbet i mål, med ett par fina räddningar, kommunikation och jävlarnamma...

Lite oroande är ju att vi har en lägsta nivå som INTE är acceptabel , tänker på Wollsjö, här måste vi vara beredda på att jobba hårdare framöver så att vi inte sjunker ner i tempo och orkar stå emot ett bättre spelande lag..
Ses i veckan tjejer!!


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Vår huvudsponsor
Våra Guldsponsorer
Våra Silversponsorer
Våra Bronssponsorer
Vår Bronssponsor Ungdom
Övriga annonser