Samling:17:45
Referat: Hörby FF - Gärds Köpinge IF
2019-05-27 09:41
En väntad tuff uppgift för vårt unga lag..
Vi börjar matchen bra och är medvetna om deras spel och agerande. Dock tar de ledningen ganska tidigt efter slarv i försvarsspelet. Dock kvitterar vi genom ett bra mittfälts spel genom Shpresa som serverar Anna på kanten som avlutar distinkt.. Vi håller oss till matchplanen men får jobba hårt i deras omställnigsspel då de ligger kvar med mycket folk.. Ni har en bra kommunikation och löser presspelet bra, dock tar det hårt på våra krafter. Våra motståndare är tyngre och har mer erfarenhet och detta kommer visa sig under matchen.  Vi tar dock ledningen strax innan paus efter ett bra kantspel av Anna där Lejla kommer på bakreytan och trycker in den..

2-1 i paus!!! Ett fantastiskt resultat..
Vi talade mycket om att inte släppa upp dem centralt med tanke på deras förmåga att avsluta..
Dock har vi en svacka runt 60-70min där de får göra precis som vi pratat om att de inte skulle.. 2st snabba mål av de och här märker man tydligt att vi saknar rutin att hålla i bollen och ev söka en frispark osv. Sen gör det inte saken lättare att vi får köra runt på bytena redan mycket tidigt i andra halvlek och detta ruckar om organistionen samt vi tappar spets.
Ingen skam till de som kom in, de gjorde så gott de kunde..

En förlust som kanske är lite för stor men detta gav oss en bra genom körare försvarsmässigt och att vi behöver träna mer är det ju inget snack om.. En bra genomförd match tjejer där framför allt er kommunilkation gav mig en positiv känsla av tiden framöver här.. Alla gör ett häst jobb men topparna idag ser jag att Anna och Emilia var.