Plats:Hörby IP
Samling:14:45, Hörby IP
Sibbhults IF
2020-02-24 09:10

Första matchen är alltid svår och vi är inne en tuff träningsperiod. Vi börjar första halvlek med två bra målchanser som vi tyvärr inte får utdelning på.

Vi är inte tillräckligt aggresiva och ligger för långt ifrån i presspelet, det resulterar i att Sibbhult kan komma långt in på vår planhalva och tar ledningen efter 13min.

Vi fortsätter skapa hot framåt genom bra rörelse och ett effektivt passningsspel, men vi får tyvärr inte in bollen i mål och efter ett slarvigt försvarsspel går vi till halvtidsvila med underläge 0-2.

I andra halvlek tar vi tag i försvarsspelet och har en helt annan attityd och det resulterar i att vi snabbt genom Johanna S kan reducera till 1-2.

Vi ligger rätt och har ett bra understöd till varandra och gör att vi löser situationerna bra när Sibbhult försöker hota framåt.

2-2 ligger i luften och på en hörna trycker Hedda in bollen.

Vi spelar stundtals bra fotboll och Johanna S gör 3-2 och sedan 4-2 genom två fina anfall.

Matchen är nu rätt avslagen och Malin kan trycka in slutresultatet 5-2 som även det målet kom efter en hörna.