SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hörby FF
Lekfullhet・Laganda・Långsiktighet
Damer

Hörby FF - Vittskövle IF
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 01 september, 17:00
Plats:Hörby IP A-plan
Serie:DA Div.4 Östra
Samling:15:30
Aktivitetsinfo: Lite tidigare samling!!
Vittskövle
2019-09-02 07:27

Vittskövle matchen:

En bra seger för laget och som ger oss mer energi framöver. En match som alla håller sig till planen och positionerna. Detta i följ gör att Vittskövle inte kommer något vart samt vi skapar många läge och enligt mig borde vi stängt matchen tidigt för att undvika de nervösa sista 10min som så ofta blir när man har en liten ledning.

Ett starkt kollektiv förvar samt ett lugn i uppspelsfasen gör att vi har mycket boll men är lite för ivriga vid avslutsläget.. Kan gå någon meter till:-) Svårt att verkligen nämna någon idag men matchens lirare gick till Johanna Albrektsson av spelarna. Visst alla var duktiga och ingen fall ur ramen men jag vill ändå framhålla Malins lugn samt Alva Ståhl och Madicken Allemogför deras insatser... De centrala höll ihop det bra med en bra balans framåt och bakåt. En bra kommunikation och en härlig vilja samt ett mycket bra spel idag tjejer.. Gott jobb. 

 

<< Tillbaka

 
 
Vår huvudpartner
Våra Guldpartners
Våra Silverpartners
Våra Bronspartners
Övriga annonser