SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hörby FF
Lekfullhet・Laganda・Långsiktighet
Damer

Marieholm IS - Hörby Fotbollsförening
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 24 februari, 16:00
Plats:Eslöv
Serie:Träningsmatcher 2019
Marieholms IS
2019-02-25 09:06
Vår andra match där vi ställdes mot ett nytt lag för 2019 likaså vi, kan man väl nästan säga.. Vi börjar trevande med kasst passningsspel och mesigt närkampsspel. Efter hand tiden går destu mer tar vi tag i bollen och försöker hitta alternativ till ett bra passningsspel alternativt lite längre. Trevligt att både Johanna och Wilma Landin är tillbaka i matchtröjan.. Vi hittar en del bollar bakom deras backlinje som hotar samt en del tidiga inlägg som kunde resulterat i mål om vi hade varit på hugget... Vi tar dock ledningen genom ett fint spel genom Madicken Allemog och Tuva Johansson som spelar den till Anna Rohman som placerar bollen säkert i bortre..
Lite böljande spel och de skapar farliga situationer på hörnor samt vår högerkant i första halvlek.. De kvitterar också genom ett slarv ifrån oss där de tar den och forcar fram i de centrala delarna och får till ett skott som tyvärr går i mål.. Ett lika resultat som man kan acceptera då jag tycker det går framåt i vårt spel.. Dels i vårt tålamod med boll och när trigger offfen kommer vid vårt presspel.. Ja, mycket bättre tjejer.. 
Tilda LindenAnna Rohman och Wilma Dahl utmärkte sig extra idag enligt mina ögon

<< Tillbaka

 
 
Vår huvudpartner
Våra Guldpartners
Våra Silverpartners
Våra Bronspartners
Övriga annonser