Välkommen till P10 hemsida.
Hej.
 
Skulle det vara så att ert barn som då ska vara född 2010 skulle vilja vara med o träna med oss så går det naturligtvis bra. Gå in på Hörby FF hemsida och på vänster sida så trycker ni på anmälan medlemskap ungdom och sen fyller ni i uppgifterna.
Har ni fundering om något så är det bara att ta kontakt så ska vi försöka att svara på era frågor.

Mvh
Per Åkesson
Henrik Jönsson
Tränare
P10 - Knattespelen på hemmaplan
2017-08-29 08:49
Blöta grabbar efter en match i störtregn

På ett stundtals mycket regnigt Hörby IP spelades i helgen första omgången av höstens Knattespel, motståndet stod GIF Nike, Lunds BoIS och Staffanstorp för. Det var 21 grabbar från Hörby FF som mötte upp, många hade längtat efter att äntligen få spela match och dessutom på hemmaplan. Tyvärr så regnade det mycket under första matchen men trots det bistra vädret, så gav grabbarna allt både på och utanför plan, bra kämpat!


I P10 fick vi också möjligheten att för första gången bemanna kiosken under dagen. Det gick väldigt bra, så bra att det mesta i matväg tog slut. Ett stort tack till alla föräldrar som ställde upp, tack!


Nästa omgång i Knattespelen blir lördagen 9:e September, arrangör Lunds BK.

Hälsning ledarna P10

Knattespelen Löddeköpinge - Tolvans IP
2017-06-12 10:58

Säsongsavslutningen av Knattespelen gick av stapeln nu i helgen den 10:e juni. På ett soligt Tolvans IP i Löddeköpinge hade spelare och ledare från uppemot 140 lag samlats, lägg därtill alla föräldrar och släktingar så blev det en enorm ruljangs på plats med mycket fotboll, människor och hejarop.


Precis som tidigare omgångar befann sig Hörby FF:s pojkar 10 på plats med två lag och 19 grabbar redo för att ta sig an det roligaste dom vet, nämligen att få spela fotboll med sina kompisar. Det blev många sprungna meter, många passningar och många målgester i egen design.


Nu blir det ett litet uppehåll i Knattespelen tills höstsäsongen drar igång och då kommer bland annat vi själva att stå värd för en omgång fotboll på Hörby IP, välkomna då!


Med en önskan om en lång och härlig sommar.

Ledarna P10


Träningsmatch mot Stehag
2016-11-28 21:07
Glada killar.
Vi har varit och spelat en träningsmatch mot Stehag som hade bjudit in oss till inomhushallen i Eslöv på konstgräset. Det blev 9st tappra killar som åkte dit och spelade 2x15 min. Hörby öppnade bra med 2 mål, men Stehag var vassa med sina kontringar så matchen blev välspelad och spännande men vi lyckades med att knipa vinsten.
Vi vill tacka föräldrar o Stehag för en trevlig Lördag förmiddag.

Per o Henrik
Tränare P10
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hörby Fotbollsförening, 15/08 11:02 
Hörby Fotbollsförening, 03/08 14:19 
Hörby Fotbollsförening, 09/01 13:00 
 
Vår huvudsponsor
Våra Guldsponsorer
Vår Guldsponsor Ungdom
Våra Silversponsorer
Våra Bronssponsorer
Vår Bronssponsor Ungdom
Övriga annonser