Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hörby FF
P/F13

Bli medlem i Hörby Fotbollsförening
BLI MEDLEM
Välkomna till P/F13
Till detta laget är Pojkar födda 2013 och Flickor födda 2013 välkomna!
Information hösten 2020
2020-08-03 22:09
Hej.
Hoppas allt är bra med er alla och att ni har haft en riktigt skön somnar, trots corona?

Nu drar höstsäsongen igång och vi vill med detta informera om planering, lite ansvar vi har i föreningen osv.

Träningen börjar på torsdag den 6/8. Samma tid och plan som tidigare dvs kl.18:00-19:15. Fortfarande gäller att vi i den mån det går, lämnar och hämtar barnen vid parkeringen på IP. Självklart har vi förståelse om något barn vill ha föräldrarna närvarande, men sunt förnuft gäller. Vi vet i dagsläget inte när i höst vi slutar träna utomhus. Vi återkommer med detta beroende på väder osv.

Vi kommer att spela lite matcher under hösten. Några är redan inplanerade och några får vi återkomma med när motståndare är klara. Vi kommer inför varje match att skicka ut en kallelse på mail där ni får svara om ni kan eller ej. Detta är för att vi ska kunna veta hur många lag-VM ska ha varje match. Redan nu kan vi meddela att vi spelar första matchen den 15/8 kl.10:00. Kallelse kommer. Nästa match är planerad till den 29/8, men den är inte helt klar än. Vi kommer på varje match att försöka att varje spelare enbart har en förälder med sig, samma för motståndarna. Detta pga folkhälsomyndighetens riktlinjer. Det är sunt förnuft som gäller.

Vi kommer att vara bollkallar på herrlagets match mot Marieholm lördagen den 8/8 kl.13:00. Vi behöver vara 10-12 st. Vi kommersiella ut en kallelse på detta också, även om vi vill att alla ska få vara det, så behöver vi sätta en gräns på 10-12 st pga corona. De som tyvärr inte får möjlighet att vara bollkallar denna gången kommer det komma fler chanser senare. Vi hoppas att ni har förståelse för att vi behöver sätta en gräns, även om just ert barn inte får möjlighet att vara bollkalle denna gången. De 10 st som svarar först kommer att vara bollkalle på lördag.

Vi har också ansvar för att stå i kiosken på herrlagets match på lördag. Det kommer att behövas 2-3 st, eftersom det inte får vara publik på matchen så är det inte mycket folk, men styrelsen har tagit beslut på att erbjuda lite kaffe och enklare godis ändå. När ni svarar på kallelsen på om ert barn kan vara bollkalle så innebär det också att en förälder kan stå i kiosken. När alla har svarat kommer jag att informera vem som står. Hoppas detta är ok? Jag, Patrik, är även lagledare i herrlaget så jag kommer att vara där också om det skulle vara någonting.

Hörby FF har en stor loppis varje år. Den är inställd i år pga corona men vi kommer att ha en mindre loppis varje lördag under september månad på klubbstugan. Varje lördag är ett lag ansvarig för att stå och sälja och plocka fram loppisgrejor. Vi har en stor loppisgrupp som kommer ta fram det mesta och även vara på plats, men det kommer att krävas 5 st från varje lag vid ett tillfälle. Vi har ansvar för lördagen den 26/9. Det är mellan kl.10:00-14:00 och inget tungt jobb. Vi hoppas att några föräldrar har möjlighet att hjälpa till med detta? Denna lördagen har vi frågat en motståndare om de vill spela matcher mot oss påbörja tremannaplaner.

Sedan har vi glädjen att meddela att Madeleine Bergqvist (Hannes mamma) har accepterat att bli lagledare i laget. Vi är mycket glada för detta. Madeleine kommer att bla ha hand om lotter osv. Vi ställer även frågan till fler föräldrar, om ni vill hjälpa till som lagledare eller tränare i laget. Hörby FF har som policy i sin spelarutbildningsplan att man ska vara 1 ledare på 6 barn. Vi är idag 1 ledare på ca 9 barn. Är det intressant eller om ni har någon fråga om vad det innebär osv så kontakta Patrik.

Mycket information, men vi vill hålla er uppdaterade på vår planering.

Har ni några frågor är ni hjärtligt välkomna att kl tajta oss.

Bardhyl, Marcin och Patrik.
Sista träningen för vårsäsongen
2020-06-11 22:30
Hej.
Nästa torsdag, den18/6, har vi sista träningen innan vi har ett sommaruppehåll. Den träningen kommer vi att vara på spontanidrottsarenan på Söderängen. Vi träffas samma tid kl.18:00 och håller på till ca kl.19:15. Det kommer inte bli en vanlig fotbollsträning, men kom gärna i träningskläder. Dock behövs inte fotbollsskor och benskydd. Är det någon som inte vet var spontanidrottsarenan ligger så kontakta någon av oss ledare.

Sedan har vi ett uppehåll och börjar träna igen den 6/8 men vi skickar ut mer information när det närmar sig.

Vi kommer också att spela cup i Uppåkra lördagen den 15/6. Kallelse har gått ut och vi vill att ni svarar om ni kan eller inte senast den 27/6.

Vi ses på spontanidrottsarenan på sista träningen den 18/6 kl.18:00.

Hälsningar
Bardhyl, Marcin och Patrik.
Lagfotografering
2020-05-21 20:08
Hej.
Idag fick vi information om att det är dags för lagfotografering. Detta kommer att ske redan nästan vecka. Vi ska fotograferas på onsdag den 27/5 kl.18:30. Detta kommer att ske på A-planen. Vi samlas kl.18:15 för ombyte. Kom gärna i svarta shorts, eller träningsoverall om ni har. Vi kommer att låna matchtröjor. Vi ber om ursäkt för den sena informationen, men det kom idag.
Träning på torsdag
2020-05-17 19:37
Hej.
Vi har träning som vanligt på torsdag kl.18:00-19:15. Självklart förstår vi om man har bokat in annat, men kan och vill man så är ni hjärtligt välkomna.

Vi vill också passa på att påminna om att redovisa försäljningen av lotter och Häftiga häftet. Redovisning kan ni göra till Patrik på 0703-67 40 99.

Bardhyl, Marcin och Patrik.
Träning valborg
2020-04-26 21:44
Hej.
Vi tränar som vanligt på torsdag den 30/4. Självklart förstår vi om man inte kan komma för att man har planerat annat, men kan ni och vill träna då är ni hjärtligt välkomna.

Marcin, Bardhyl och Patrik.
BLI MEDLEM
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hörby Fotbollsförening, 16/06 11:01 
Hörby Fotbollsförening, 08/06 11:10 
Hörby Fotbollsförening, 11/05 08:36 
Hörby Fotbollsförening, 30/04 10:09 
Hörby Fotbollsförening, 28/04 11:22 
Hörby Fotbollsförening, 19/04 18:42 
 
Vår huvudsponsor
Våra Guldsponsorer
Våra Silversponsorer
Våra Bronssponsorer
Vår Bronssponsor Ungdom
Övriga annonser