Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hörby FF
P/F13

Bli medlem i Hörby Fotbollsförening
BLI MEDLEM
Välkomna till P/F13
Till detta laget är Pojkar födda 2013 och Flickor födda 2013 välkomna!
Nya restriktioner och inomhusträning
2020-10-28 21:32
Hej.
Som ni alla vet så ökar tyvärr coronapandemin och Region Skåne har infört nya restriktioner. De innehåller bl.a. rekommendationer om inomhusträning för barn och ungdomar födda 2005 och tidigare att pausa all träning och match. Dock rekommenderas yngre barn att fortsätta träna. Hörby FF har också idag gått ut med samma information och att det är upp till varje lag i de yngre åldrarna att bestämma. Vi ledare i F/P 13 har bestämt att vi kommer att börja träna inomhus som planerat den 8/11, om ingen ny information från Region Skåne, FHM och styrelsen i Hörby FF kommer. Däremot kommer det, precis som träningen utomhus, att ske utan föräldrar och syskon i hallen. Lämning och hämtning sker utanför entrén. Det kommer inte heller att finnas möjlighet till omklädningsrum. Om något barn känner att de absolut inte vill vara själv på träningen så är det ok att vara där som förälder, men meddela oss ledare innan så vi vet. Nu gäller det att vi alla tar ytterligare ansvar och sunt förnuft gäller.

Hur det blir med de två inomhuscuperna som vi har anmält oss till vet vi inte just nu. Vi återkommer när vi vet någonting. Däremot har vi bestämt att vi avvaktar några veckor med avslutning för laget.

Vi vill också påminna om att redovisa lottförsäljningen. Vill någon ha ännu fler lotter och kalendrar så löser vi det. Detta är ett mycket bra tillskott till vår lagkassa och till ungdomssektionen så att vi kan göra många roliga saker och spela många cuper i framtiden.

Har ni några frågor är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss.

Bardhyl, Marcin, Linda, Madeleine och Patrik.
Sista träningen
2020-10-06 11:30
Hej.
Som vi tidigare har kommunicerat så har vi sista träningen nu på torsdag den 8/10. Vi tränar till ca kl.19:00 beroende på vädret. Därefter bjuder vi alla barn, föräldrar, syskon osv på korv med bröd. Det är fortfarande restriktioner pga corona, men om vi alla tar ansvar och håller avstånd så kommer detta bli en rolig avslutning.

Vi planerar också för en avslutning med laget. I skrivande stund så planerar vi att ha en avslutning lördagen den 17/10, men vi återkommer med exakt datum, tid och plats när vi vet. Just nu väntar vi på svar från annat håll. Vi skickar ut information när vi vet.

Har ni några frågor är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss.

Bardhyl, Marcin, Linda, Madeleine och Patrik.
Träning i höst
2020-10-01 21:32
Hej.
Nu är hösten här och utomhussäsongen börjar ta slut. Vi tränar utomhus sista gången torsdagen den 8/10 d.v.s. nästa torsdag. Därefter tar vi ett litet uppehåll och laddar batterierna inför en spännande inomhussäsong. Som vanligt tränar vi inomhus på söndagar och i år har vi fått tid kl.11:00-12:00 och det är i Hörbyhallen på Georgshillskolan. Vi börjar träna inomhus söndagen den 8/11. Vi kommer att spela minst två inomhuscuper. Vi har anmält oss till Askecupen måndagen den 28/12 med minst ett lag, förhoppningsvis två lag och Kristianstad Arena cup lördagen den 30/1 med två lag. Mer information kommer när det närmar sig.

Alla spelare har fått ett kuvert med julkalendrar och Sverigelotter. Som vanligt så går 25% av allt vi säljer till ungdomssektionen och 25% till laget. Med dessa pengar har vi i föreningen bl.a. kunnat utveckla oss med utbildningar, byggt tremannaplanerna (mycket tack vare sponsorer också) och det möjliggör att vi bl.a. kan spela många cuper och med lagkassan har vi bl.a. varit på bio med hela laget. Så vi är jättetacksamma för all hjälp med att sälja lotter osv. Det gör jättemycket. Vill ni ha fler julkalendrar eller lotter så säg till.

Under hösten har vi blivit ännu fler i laget. Det är verkligen jättekul. Har ni fler kompisar som vill börja spela fotboll så är de hjärtligt välkomna.

Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta oss.

Bardhyl, Marcin, Linda, Madeleine och Patrik.
Information hösten 2020
2020-08-03 22:09
Hej.
Hoppas allt är bra med er alla och att ni har haft en riktigt skön somnar, trots corona?

Nu drar höstsäsongen igång och vi vill med detta informera om planering, lite ansvar vi har i föreningen osv.

Träningen börjar på torsdag den 6/8. Samma tid och plan som tidigare dvs kl.18:00-19:15. Fortfarande gäller att vi i den mån det går, lämnar och hämtar barnen vid parkeringen på IP. Självklart har vi förståelse om något barn vill ha föräldrarna närvarande, men sunt förnuft gäller. Vi vet i dagsläget inte när i höst vi slutar träna utomhus. Vi återkommer med detta beroende på väder osv.

Vi kommer att spela lite matcher under hösten. Några är redan inplanerade och några får vi återkomma med när motståndare är klara. Vi kommer inför varje match att skicka ut en kallelse på mail där ni får svara om ni kan eller ej. Detta är för att vi ska kunna veta hur många lag-VM ska ha varje match. Redan nu kan vi meddela att vi spelar första matchen den 15/8 kl.10:00. Kallelse kommer. Nästa match är planerad till den 29/8, men den är inte helt klar än. Vi kommer på varje match att försöka att varje spelare enbart har en förälder med sig, samma för motståndarna. Detta pga folkhälsomyndighetens riktlinjer. Det är sunt förnuft som gäller.

Vi kommer att vara bollkallar på herrlagets match mot Marieholm lördagen den 8/8 kl.13:00. Vi behöver vara 10-12 st. Vi kommersiella ut en kallelse på detta också, även om vi vill att alla ska få vara det, så behöver vi sätta en gräns på 10-12 st pga corona. De som tyvärr inte får möjlighet att vara bollkallar denna gången kommer det komma fler chanser senare. Vi hoppas att ni har förståelse för att vi behöver sätta en gräns, även om just ert barn inte får möjlighet att vara bollkalle denna gången. De 10 st som svarar först kommer att vara bollkalle på lördag.

Vi har också ansvar för att stå i kiosken på herrlagets match på lördag. Det kommer att behövas 2-3 st, eftersom det inte får vara publik på matchen så är det inte mycket folk, men styrelsen har tagit beslut på att erbjuda lite kaffe och enklare godis ändå. När ni svarar på kallelsen på om ert barn kan vara bollkalle så innebär det också att en förälder kan stå i kiosken. När alla har svarat kommer jag att informera vem som står. Hoppas detta är ok? Jag, Patrik, är även lagledare i herrlaget så jag kommer att vara där också om det skulle vara någonting.

Hörby FF har en stor loppis varje år. Den är inställd i år pga corona men vi kommer att ha en mindre loppis varje lördag under september månad på klubbstugan. Varje lördag är ett lag ansvarig för att stå och sälja och plocka fram loppisgrejor. Vi har en stor loppisgrupp som kommer ta fram det mesta och även vara på plats, men det kommer att krävas 5 st från varje lag vid ett tillfälle. Vi har ansvar för lördagen den 26/9. Det är mellan kl.10:00-14:00 och inget tungt jobb. Vi hoppas att några föräldrar har möjlighet att hjälpa till med detta? Denna lördagen har vi frågat en motståndare om de vill spela matcher mot oss påbörja tremannaplaner.

Sedan har vi glädjen att meddela att Madeleine Bergqvist (Hannes mamma) har accepterat att bli lagledare i laget. Vi är mycket glada för detta. Madeleine kommer att bla ha hand om lotter osv. Vi ställer även frågan till fler föräldrar, om ni vill hjälpa till som lagledare eller tränare i laget. Hörby FF har som policy i sin spelarutbildningsplan att man ska vara 1 ledare på 6 barn. Vi är idag 1 ledare på ca 9 barn. Är det intressant eller om ni har någon fråga om vad det innebär osv så kontakta Patrik.

Mycket information, men vi vill hålla er uppdaterade på vår planering.

Har ni några frågor är ni hjärtligt välkomna att kl tajta oss.

Bardhyl, Marcin och Patrik.
Sista träningen för vårsäsongen
2020-06-11 22:30
Hej.
Nästa torsdag, den18/6, har vi sista träningen innan vi har ett sommaruppehåll. Den träningen kommer vi att vara på spontanidrottsarenan på Söderängen. Vi träffas samma tid kl.18:00 och håller på till ca kl.19:15. Det kommer inte bli en vanlig fotbollsträning, men kom gärna i träningskläder. Dock behövs inte fotbollsskor och benskydd. Är det någon som inte vet var spontanidrottsarenan ligger så kontakta någon av oss ledare.

Sedan har vi ett uppehåll och börjar träna igen den 6/8 men vi skickar ut mer information när det närmar sig.

Vi kommer också att spela cup i Uppåkra lördagen den 15/6. Kallelse har gått ut och vi vill att ni svarar om ni kan eller inte senast den 27/6.

Vi ses på spontanidrottsarenan på sista träningen den 18/6 kl.18:00.

Hälsningar
Bardhyl, Marcin och Patrik.
BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hörby Fotbollsförening, 28/10 12:15 
Hörby Fotbollsförening, 07/10 11:45 
Hörby Fotbollsförening, 13/03 17:11 
Hörby Fotbollsförening, 14/01 15:17 
Hörby Fotbollsförening, 30/10 11:49 
Hörby Fotbollsförening, 17/10 17:23 
 
Vår huvudsponsor
Våra Guldsponsorer
Våra Silversponsorer
Våra Bronssponsorer
Vår Bronssponsor Ungdom
Övriga annonser