Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hörby FF

Bli medlem i Hörby Fotbollsförening
BLI MEDLEM
Välkomna till P/F13
Till detta laget är Pojkar födda 2013 och Flickor födda 2013 välkomna!
Sommarfotboll
2019-07-11 10:45
Hej.
Jag försökte lägga ut information om Sommarfotboll i Hörby FF, men insåg att informationen inte kom med. Så här kommer informationen 😁. Det finns också på Hörby FFs hemsida.

Sommarfotboll i Hörby FF
5-7/8 mellan kl.09:00-12:00 i åldrarna 6-12 år erbjuds sommarträning med lite övningar, matcher och en massa kul på Hörby IP. Damlaget kommer att vara ledare och de har lovat att det blir fantastiskt roligt. Anmälan sker till kansli2@horbyff.se. Vid frågor kontakta ordförande Linda Persson på linda.et.persson@gmail.com.
Matcher och cup
2019-06-15 20:11
Hej.
Hoppas allt är bra med alla och att ni längtar efter sommarlov så att ni kan spela mycket fotboll?

Vi har två saker som vi vill att ni svarar på med ett sms eller mail till Patrik så snart ni kan.

Det första är att vi har blivit inbjudna att spela några matcher med Höörs IS lördagen den 29 juni mellan kl.09:00-11:00.

Det andra är att vi har blivit inbjudna på cup i Uppåkra söndagen den 18 augusti.

Vi vill att ni svarar så fort ni kan, dock senast på träningen på torsdag, om ni vill och kan spela någon av ovanstående eller båda.

Vi är några nya i laget, så sprid gärna informationen till de som ni vet är intresserade av det också.

Vi har också fler paket med disktrasor om ni är intresserade. De säljs i fempack och kostar 100 kr/paket och allt överskott går till laget. Med dessa pengar ska vi sedan ha en rolig familjeaktivitet för. Hör av er till Patrik om ni vill ha fler paket med disktrasor.
Fotbollens dag
2019-05-19 21:07
Hej.
Som vi tidigare har informerat om så är det torsdagen den 30/5 dags för Fotbollens dag i Hörby FF. Då träffas alla lag i Hörby FF för en rolig dag med aktiviteter som att spela matcher i blandade lag från olika åldersgrupper, prickskytte osv. Detta håller på mellan kl.10:00-15:00. Vi samlas på Hörby IP.

Är det någon som inte kan vara med på detta så meddela Patrik. Annars hoppas vi att så många som möjligt kan och vill vara med på detta.

Har ni några frågor är ni hjärtligt välkomna att kontakta Patrik.
Lagfotografering
2019-05-04 08:46
Hej.
Förra helgen fick vi information från klubben om att det är dags för lagfotografering. Detta är för oss på tisdag den 7/5 kl.18:15 på klubbstugan på idrottsplatsen. Vi samlas kl.18:00. Om ni vill och har möjlighet så är det roligt om så många som möjligt vill vara med på fotot.

Martin, Bardhyl och Patrik.
Tack för allt engagemang
2019-04-27 08:10
Hej.
Nu har vi genomfört första träningen utomhus för säsongen. Kul att vara igång igen. Vi var 21 st barn, varav 2 st nya. Det är jättekul och alla är hjärtligt välkomna till laget.

Förra veckan hade vi ett litet föräldramöte och vi tänkte här informera kort om vad vi informerade om.

1. Ny tränare i laget är Marcin Lewandowski. Han är pappa till Adrian i laget och det är jättekul att få en ledare till. Är det fler som vill bli ledare så är ni hjärtligt välkomna.
2. Aktiviteter som vi planerar 2019 är:
- Fotbollens dag. En dag på Hörby IP där alla lagen från F/P 13 till seniorlagen kommer att spela lite matcher i blandade lag samt även lite aktiviteter. Detta är den 30/5. Mer information kommer senare.
- Sammandrag, en liten miniturnering tillsammans med tex Askeröd. Där vi får möjlighet att spela matcher och träffa nya kompisar.
- Faniljeaktivitet. En aktivitet med hela familjen i sommar eller höst där vi umgås hela familjen tillsammans. Kom gärna med förslag på vad ni hade tyckt vad kul att göra.
3. Tjäna pengar till laget. En familjeaktivitet kostar lite pengar, beroende på vad vi vill göra. Men för att tjäna lite pengar till laget så vi kan göra roliga aktiviteter, så har vi beställt disktrasor med Hörby FFs logga på samt entent om bollskolan. Dessa säljs i fempack och kostar 100 kr/paket. Detta är ingenting som vi kommer att kräva att ni ska sälja, utan detta gör vi vid sidan om. Däremot, om någon i laget vill köpa så går det såklart jättebra. Men återigen, detta är ingenting vi kommer att lägga ut på alla att sälja, men vill ni köpa så säg till. Vi har redan sålt ca 50 st paket på en vecka.

Till sist vill vi bara tacka alla barn och föräldrar för ett fantastiskt engagemang från alla. Det är jättekul att vi är så många och återigen, har ni någon kompis som vill testa på att spela fotboll så ta med de på träningen. Ju fler vi är desto roligare är det.

Bardhyl, Marcin och Patrik.
BLI MEDLEM
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hörby Fotbollsförening, 11/07 22:08 
Hörby Fotbollsförening, 27/06 08:42 
Hörby Fotbollsförening, 14/06 11:22 
Hörby Fotbollsförening, 05/06 15:42 
 
Vår huvudsponsor
Våra Guldsponsorer
Våra Silversponsorer
Våra Bronssponsorer
Vår Bronssponsor Ungdom
Övriga annonser