SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hörby FF
P/F13

Bli medlem i Hörby Fotbollsförening
BLI MEDLEM
Välkomna till P/F13

Till detta laget är Pojkar födda 2013 och Flickor födda 2013 välkomna!

Matcher
2021-05-08 18:26

Hej.

idag fick vi spelschemat för första matcherna. Alla tre lagen kommer att spela lördagen den 15/5 på Hörby IP. Varje lag spelar 1 match.

Lag 1 och lag 2 spelar kl.11:00 och lag 3 spelar kl.12:00.

 

Lag 1

Theo S, Kim, Hannes, Vilgot, Axel B, Mio, Alve, Sam, Vilmer E, Love och Ajdin. Ansvarig ledare Patrik.

 

Lag 2

Drijon, Adrian, Amar, Viktor S, Viktor F, Theo L, Vilmer L M, Olle, Albin, Alfred och Casper. Ansvariga ledare Bardhyl och Marcin.

 

Lag 3

Jayden, Viggo, Melvin F, Sanna, Julie, Axel Z, Jonathan, Morris, Manfred, Estrid och Thea. Ansvarig ledare Linda.

 

Vi kommer att skicka ut kallelse på Sportadmin via mail där vi vill att ni svarar om ni kan eller inte på lördag. Där kommer att stå vilken samlingstid det är för respektive lag. Pga corona så kommer det troligtvis att vara fritt från åskådare även denna gången, men vi återkommer med mer information när vi vet.

 

Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta oss.

 

Bardhyl, Marcin, Linda och Patrik.

Matcher
2021-05-05 19:50

Hej.

Äntligen kom beskedet som många av oss har längtat efter. Vi får lov att börja spela matcher igen. Detta innebär att Knattespelen som vi har anmält tre st lag till kommer att börja inom kort. Planeringen är att det kommer att börja redan nästa helg, den 13, 15 eller 16/5. I dagsläget har vi inte fått spelschemat, så vi vet inte var och när vi kommer att spela. Det kommer mer information så fort vi vet. Vi har tre st lag och vi har delat in barnen så att ni vet vem ni kommer att spela med under hela våren. Till matcherna i höst kommer vi att byta lag så att v får spela med nya kompisar, men det kommer att vara samma lag då också. Lagen kommer vi att presentera inom kort.

 

Har ni några frågor är ni hjärtlugt völkomna att kontakta oss.

 

Bardhyl, Marcin, Linda och Patrik.

Årsplanering 2021
2021-04-22 19:01

Hej.

Vi vill här ge lite information om vad som händer just nu. Allt kan ändras med kort varsel p.g.a. corona, men här är en liten uppdatering av vad vi planerar detta året.

 

Tanken är att vi ska spela Knattespelen i år. Det är ett matchspel där man möter 3-4 andra lag 3 gånger på våren och 3 gånger på hösten. Planen var att det skulle börja denna helgen (24-25/4), men med tanke på restriktionerna så är det, som så mycket annat, framskjutet. Den senaste informationen vi fick (som kan ändras snabbt) är att vi ska spela 8-9/5, 29-30/5 och 19/6. Vi har anmält 3 st lag och tanken är att vi spelar i samma lag alla tre tillfällena på våren och sedan byta lag till hösten. På detta sättet tror vi att det är bra med kontinuitet men samtidigt få spela med nya kompisar till hösten. Men som sagt, detta kan ändras snabbt och i dagsläget är det tveksamt om vi får spela matcher första helgen. Men mer information kommer när vi vet mer.

 

Vi har idag fått klartecken att få börja träna på gräs fr.o.m. nästa vecka. Vi kommer att träna måndagar och torsdagar kl.18:00-19:15, på samma planer (C och D-planerna). Vi uppmanar alla barn att testa på olika idrotter. Detta innebär att om man tränar andra idrotter som är samtidigt som fotbollsträningen så är det het OK att bara träna fotboll 1 gång/vecka om det passar eller när man kan. Vi kommer att tillgodräkna annan träning också och detta räknas lika mycket vid matchspel vilket innebär att alla barn får spela lika mycket oavsett hur många gånger/vecka man tränar fotboll.

OBS, vi tränar på söndag den 25/4 som vanligt. Därefter börjar vi de nya träningstiderna fr.o.m. torsdagen den 29/4. Alltså INGEN träning måndagen den 26/4.

 

Vi kommer precis som tidigare år att sälja Sverigelotter och Häftiga häftet som är ett rabatthäfte i butikerna osv i Hörby. Precis som alltid så går en del av försäljningen till vår lagkassa men också en del till ungdomssektionen. Detta kommer vi att sälja en gång på våren och en gång på hösten.

 

Hörby FF har en gång om året en stor loppis. Den är alltid fjärde lördagen i augusti. P.g.a. corona så kommer det troligtvis att bli ett annorlunda upplägg på den i år, troligtvis kommer den att arrangeras fyra lördagar i september med färre besökare/gång. Vid detta upplägget så behövs hjälp från vårt lag lördagen den 21/8. Det kommer att behövas hjälp från 5 föräldrar från laget i ca 4 timmar. Vi uppskattar jättemycket om ni kan hjälpa till med detta då detta är en bra inkomstkälla till föreningen.

 

Kiosken och bollkallar

I skrivande stund vet vi inte när matcherna för alla lagen börjar. Men när de börjar så har föreningen öppet i kiosken varje match och då behöver vi hjälpa till vid följande tillfällen:

- 16/5 12:00-ca 15:00, kiosk och bollkalle på herrarnas match, hjälp från 3 föräldrar

- 6/6  kl.15:00-ca kl.18:00, kiosk och bollkalle på herrarnas match, hjälp från 3 föräldrar

 

Det var vad vi har planerat just nu. Har ni några frågor är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss.

 

Bardhyl, Marcin, Linda och Patrik.

Träning
2021-03-30 21:27

Hej.

På söndag, påskdagen, är det ingen träning. Vi tränar igen som vanligt söndagen den 11/4. Just nu vet vi inte när vi kan börja träna på gräs, så än så länge är tränar vi på söndagar. Mer information kommer när vi vet mer.

 

Bardhyl, Marcin, Linda och Patrik.

Testa på en ny idrott
2021-03-28 13:54

Vill ert barn testa på en ny, fartfylld inomhusaktivitet? Passa då på lördagen den 17/4 i Lågehallen. Då anordnar vi en gemensam träning för flickor och pojkar födda 2013 och 2014 mellan IK Lågan och Hörby FF.

 

Vi vill bjuda in er till handbollsavslutning och fotbollsuppstart

den 17 april klockan 10-11.30.

 

Vi kommer spela både handboll och fotboll och hitta på annat skoj!

Träningen är i Lågehallen, vi samlas i entrén.

 

Varmt välkomna, hoppas vi ses!

Sofie, Malin, Patrik, Therese & Joakim

(Tränarna för pojkar och flickor födda 2013 och 2014)

 

Vi bjuder på fika, så hör av er om ni har någon allergi vi behöver känna till!

(SMS till Sofie, tränare i IK Lågan 0708-418138 eller Patrik, tränare i IK Lågan och Hörby FF på 0703-67 40 99)

BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hörby Fotbollsförening, 01/10 10:09 
Hörby Fotbollsförening, 02/06 11:34 
Hörby Fotbollsförening, 06/04 16:39 
Hörby Fotbollsförening, 08/03 08:51 
Hörby Fotbollsförening, 26/02 11:19 
Hörby Fotbollsförening, 03/02 14:59 
 
Vår huvudpartner
Våra Guldpartners
Våra Silverpartners
Våra Bronspartners
Våra Järnpartners
Övriga annonser