SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hörby FF
Lekfullhet・Laganda・Långsiktighet
Damer

Hörby FF
2 - 1
Blentarps BK
Hörby FF2 - 1Blentarps BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 09 september, 19:00
Plats:Hörby IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130343074
Samling:17:40
Blentarp
2020-09-10 11:22
En viktig seger mot serieledarna. Detta gav oss lita andrum till de andra lagen dock har ju Blentarp en match mindre spelad än oss. Liten trög start men efterhand så tar vi över mer och mer och jag anser vi är det bättre laget överlag. Vi tar också ledningen genom Tuva efter ett fantastiskt skott i målvaktens vänstra hörn:-) Vi fprtsätter att spela  vårt spel men det är lite svårt då det är mest lång bollar ifrån våra motståndare. De har en bra vänster ytter som ororar lite samt deras ena anfallare. Dock känns det som vi har koll på matchplanen och ni följer den exemplariskt. Lampan får trycka in vårt 2 mål för dagen.
De får en reducering på en konstig dömd frispark och inte mycket att göra åt.. Blir dock lite stressigt de sista 15min då de flyttar fram positionerna för att skapa mer. Vi har dock en del lägen till för att punktera matchen men boll uslingen ville inte in.. Lejla gör  ett häst jobb på kanten och får mycket välförtjänt matchens lirare.. Överlag, vi var ett bättre lag för dagen och vinnner rättvist, enligt mig då.. En bra kollektiv insats där ingen faller ur matchplanen. Nu är vi ett jagat byte som nya serieledare och för varje vinst kommer man alltid närmre en förlust. Så hårt jobb och gnida detaljer för att hålla förlust nollan intakt krävs framöver!! Bra jobb tjejer!

<< Tillbaka

 
 
Vår huvudpartner
Våra Guldpartners
Våra Silverpartners
Våra Bronspartners
Övriga annonser