SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hörby FF
Damer

Bli medlem i Hörby Fotbollsförening
BLI MEDLEM
Välkomna till Damlaget


Referat: Hörby FF - Önnestad BoIF
Önnestads goif
2021-06-14 23:06

Efter förlusten i premiären så reser vi oss stort och stark och slår seriefavoriterna.

Vi ändra kraftig i spelet och orginasitionen och i dag gav det resultat.

Ett mer offensivt spel gör att vi blir farligare samt kan hota med ett litet mer rakare spel.

ett underbart hårt jobb av alla som ger oss tre poäng..

Ett ansvar per individ som genomsyrar hur ett lag skall agera.. 

Tove, Filippa och Lejla fick göra dagens mål. Emma mellan stolparna visar sin betydelsen.

Det som imponerar på mig idag är att ni följer matchplanen med klara överflyttningar i lagdelarna som resultera att motståndarna får det svårt.

Alla gör det så bra, ord överflödiga.

Lejla fick matchens lirare av spelarna och hon fick kröna dagen med det avgörande målet.

 

Referat: Hörby FF - Stehags AIF
Stehag
2021-06-07 08:35

En premiär där vi inte alls kommer upp till den nivå som skulle önskas. Många nerver som spelade en klar roll i vårt unga lag. Vi spelar inte alls den fotboll vi skall, dvs på marken som vi kan. Allt kan bara bli bättre tjejer nu framöver då vi nu är igång med matchandet. Vi är långt ifrån våra positioner, kommunicerar inte, tappar mark i uppspelen, vågar inte etablera vårt höga spel,,,, Ja mycket som inte var bra idag.. Vi har en bra period i andra halvlek där vi flyttar fram lite mer och tar för oss på deras planhalva men sen får de sitt andra mål och här ser man tydligt att luften går ur oss helt. 3:e målet  kommer som ett brev på posten och Stehag vinner rättvist dagenskamp. Inte för att de var bättre än oss då jag vet vad ni kan prestera och leverera för varandra. Här gäller det attt änka igenom sin situation och verkligen ta med sig detta och göra allt bättre tills nästa match, jag vet att i kan så mycket bättre tjejer och det vet ni med.

Referat: Hittarp  - Hörby Fotbollsförening
2021-05-21 22:22

Äntligen fick vi komma igång efter ja vad kan det var 6-7 månader något.. en ännu lång försäsong som nu tog slut.. ett för dagen ett mycket ungt lag pga fortfarande restriktioner men så moget spel . Vi äger, ja minst 70% av spelet genom finurliga lösningar och snabbt boll trillande. Fina vinklar och ett bra bibehållet anfallsspel. Lite för raka i bland men det tar vi med oss. Nyckeln till vinsten i dag är vårt tålamod i uppbyggnaden och många gånger märker vi att vi inte kommer fram så börjar vi om igen. Vi har en bra spelbredd men tappar lite i speldjupet då alla inte tar jobbet fullt ut. Trodde inte ni skulle orka fullfölja matchen för ni höll ett mycket högt bolltempo och ännu en gång fina alternativ och vinklar. Men så fel jag hade,  i trummade på fast vi låg under och bara malde på. Fantastiskt roligt att se och många gånger en njutningsfull fotboll. Hedda och Filippa löste många knutar med en fantastisk uppslutning av resten. Klara, en 07 som kan vara stolt över sin insats!!Hedda gör 2 fina distans mål, Milla en styrkeskott i krysset och finliraren Sandgren gör ett.. en underbar match där ni visar att bollen och kollektivet ÄR ett!!! De äldre får rycka upp sig om de vill ha en startplats i A laget om ni visar dessa kvaliteter framöver.

Referat: Hörby Fotbollsförening - Sösdala IF
Sösdala IF
2020-10-12 08:58
En match som lever i ca 20min, Vi får en tidig ledning och 3-0 efter 12min. Så som så många gånger är ju ett tidigt mål så viktigt för laget och dess framfart. Vi spelar en av de sämre matcherna på länge men så länge vi gör mål på de chanser vi får, skiter jag i vilket just nu. Denna vinst gör att vi har ett mycket bra utgångsläge inför returen på  Söndag i Sösdala. 6st olika målskyttar gör oss farligare att markera då vi inte bara har en präglad målskytt som kan plockas bort. Stundtals spelar vi bra med fina kombinationer som löser upp deras försvar och skapar målchanser eller inlägg för nästa moment. Lite skavanker på en del spelare och nu har vi en helvecka på oss att hjälpa dessa så bra det bara går för att de kan leverera en sista match denna säsong. Matchens lirare gick till Lejla och och Emelie fick tröjan av spelarna. Många som kämpar idag men vi kan så mycket bättre spelmässigt och lite för bekväma ibland med jobbet hem. De får ribb träff och stolpe pga detta. Klart det hade väl inte gjort något för matchens utgång just idag men ändå.. En klarare organsisation i försvaret måste till för att inte släppa till de chanser så enkelt, det ligger naturligvis på mig och veckans träningar.. Passa på och njut ett litet tag till då vi har två träningar kvar samt avslut på Torsdags tävlingen måste koras på Torsdag:-)  
Referat: Hörby FF - Tomelilla IF
Tomelilla
2020-09-29 10:05
Tomelilla.
En bra och fin genomförd match på alla plan. Inte ofta jag inte riktigt vet vad jag skall säga efter en fin 1:a halvlek mer än att fortsätta och jobba med samma intensitet och bolltempo.
Tuva Johansson
kommer rätt och gör 2st fina mål varav ett i den högre skolan med ett lobb skott i bortre hörnan.. Shpresa fick snygga till sitt hårda jobb idag m,ed ett mål i slutet. Shpresa och
Jessica Stenlundh
stod för fina passningar till målen idag. Lika förbannad som jag var mot Veberöd, lika stolt och nöjd är jag i dag efter ert fina spel... Nu avvaktar vi 2st veckor med träningar som vanligt och ser hur serien slutar. Blir svårt att ta en direkt och en kvalplats om man ser på vilka matcher det är kvar i vår serie samt de övriga Div4 serier och dess poäng,, men men vi ser vad som händer.. Än en gång, tack för en fin genomförd match igår tjejer, en njutning att se när ni spelar ut och låter bollen göra jobbet..
Johanna Albrektsson
fick dagens lirare. Vi fick också en spelare med rött kort ganska tidigt i andra:-) men det påverkade inte vårt spel idag...
BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 19/6 14:00
3 - 2  
Tor 17/6 19:00
0 - 4  
Mån 14/6 19:30
3 - 2  
Mån 7/6 19:00
1 - 5  
Lör 5/6 13:00
0 - 3  
Tis 1/6 19:00
0 - 1  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hörby Fotbollsförening, 02/06 11:34 
Hörby Fotbollsförening, 24/05 16:09 
Hörby Fotbollsförening, 06/04 16:39 
Hörby Fotbollsförening, 08/03 08:51 
Hörby Fotbollsförening, 26/02 11:19 
Hörby Fotbollsförening, 03/02 14:59 
 
Vår huvudpartner
Våra Guldpartners
Våra Silverpartners
Våra Bronspartners
Våra Järnpartners
Övriga annonser