SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hörby FF
Lekfullhet・Laganda・Långsiktighet
Damer

Välkomna till Damlaget 2024
 
Referat: Wä IF - Hörby FF 
En rejäl käftsmäll
2024-05-12 18:03

Idag möter vi ett duktigt och vasst Wä, som inte ger oss mycket till chans. Hatten av!

Vi är inte alls påkopplade idag, gör inte det vi ska. Helt enkelt, vi var inte riktigt där. Wä styr och ställer med ett snabbt och vasst passningsspel, där de river sönder vår defensiv på ett hänsynslöst sätt. Vi möter ett välspelande lag i Wä, ett lag som kommer straffa många under seriespelet 2024. 

Men men solen går upp imorgon igen, vi reser oss igen! Ny träningsvecka och nya utmaningar väntar oss, vi kör på och tror på det vi gör...oavsett vad!

 

Målskytt idag:

Thea 1 mål

 

/Micke 

 

Referat: Hörby FF  - Sibbhults IF
Wow...vilken insats!
2024-05-09 00:07

Idag väntade ett mycket tufft morstånd, ett motstånd som startat starkt i serien med 10 inspelade poäng!

Vi har en tydlig matchplan och tanke med hur vi ska få träff i dagens match. Håller vi denna och tror på det vi gör, ja då kan detta gå vägen.

Vi startar matchen bra och får som belöning 1-0, sen hamnar vi inte riktigt rätt och vi gör inte riktigt det vi ska. Vi går i halvtid med en känsla av att vi kan mycket mer, och att detta ska ut i 2a!

Vi börjar 2a bra, med bra inställning och betydligt större beslutsamhet. Vi maler och maler, visar stort tålamod och vinner till slut med 4-0. En riktigt bra och väl genomförd match, där vi återigen visar stor moral i laget! Bra tjejer, vi vet vad vi kan och att vi kan! Ni tror på processen, att vi tar steg framåt hela tiden...tillsammans som ett kollektiv!

Nu vilar vi 3 dagar, sen är der dags igen. Denna gång borta mot Wä, ett bra motstånd som kommer kräva det bästa av oss!

 

Målskyttar idag:

Maja 3 mål

Klara 1 mål

 

Vill också passa på att tacka alla våra fina supportrar! Ni betyder mycket för oss, vi gör detta tillsammans med er!

 

/Micke

 

Referat: Edenryds IF - Hörby FF 
Upp i sadeln igen...
2024-04-28 09:59

Ny match, nya utmaningar!

Denna gång står Edenryd för motståndet, ett lag som placerat sig i mitten på tabellen. Ett lag som vill spela fotboll och inte bara slå långt på vinst och förlust, ett bra motstånd. Därför var det tvunget att vara på tårna direkt, inte släppa in motståndet och låta dem komma rättvända mot oss. Men gör vi det vi tränar på och pratar om, ja då ska det gå vägen!

Vi tar ledningen med 1-0, genom Maja. Sen tappar vi lite positioner på plan och tittar boll, då lyckas de vända till 2-1. Helt plötsligt en annan match, där vi får jobba oss in i matchen igen med kamp och fight. Återigen visar vi på stor lagmoral, när vi lyckas vända matchen och till slut vinna med 3-2. Det tar vi med oss, vi vet vad vi kan och att vi kan! Vi ger oss aldrig och Maler på, har tålamod och tror på oss själva! BRA!

Vi byter friskt i matcherna, det funkar mycket bra. De som kommer in gör matchavgörande insatser, bidrar med kunnande och energi. Exakt så som det ska vara, att vi agerar och uppträder som en enhet. Vår blandning mellan erfarenhet och unga talangfulla spelare skapar en bra och intressant bas att stå på, där vi plockar ut det bästa hos varandra! En mycket väl genomförd match, en svår bortamatch som vi hanterar på bästa sätt! 

Nu väntar ny träningsvecka, för att nästa helg få spela på vår fina hemmaplan...på A plan och gräs! 

 

Målskyttar:

Maja 2 mål

Klara 1 mål

 

Tack tjejer, vi fortsätter kämpa på och utvecklas tillsammans!

 

/Micke 

 

Referat: Hörby FF  - Hanaskogs IS
Surt sa räven...eller domaren?
2024-04-20 16:10

Dagens motstånd stod Hanaskog för, ett lag som man mött många gånger genom åren. Ett fysiskt och buffligt lag, som brukar grisa till sig poäng. Så även denna gång...

Vi är det klart bättre laget, över hela banan. MEN det är just en sån dag idag, där allt precis allt går mot oss. Det är charmen med idrotten, att det inte alltid är det bästa laget som vinner...eller är det så charmigt egentligen?

Vi spelar ut vårt motstånd första 15-20 minuterna, sen ramlar vi in i motståndets tempo och tappar vårt tempofyllda spel. Då straffas vi återigen mot ett motstånd som står och slår långa bollar, där de framgångsrikt chansar sig fram och det ger tyvärr framgång i form av mål. Vi tappar hela vårt spel i slutet av 1a halvlek, går till halvtid med 0-2. I 2a höjer vi oss och äger matchen fullständigt, där 1-2 kommer som ett resultat av detta. Men med motståndare som tar mycket god tid på sig i varje avblåsning, en domare som tyvärr vill ha och får en huvudroll idag...ja då går det bara inte att spela en fin och attraktiv fotboll. Vi har 2 mål inne som domaren blåser bort, felaktigt. 2 ribbträffar och en massa andra saker emot oss, så ja det var just en sån där dag idag.

Är jag orolig för framtiden, absolut inte alls! Vi kommer till chanser och spelar stundtals en bra fotboll, så som vi vill och tränar på. En "vanlig" dag, då vinner vi denna match med ganska många bollar. Vi skapar och kommer till läge, det är en bra signal och som vi tar med oss. Vi tar också med oss att vi är det 100% bättre laget, över hela banan i alla läge. Detta var en match som inte gick vår väg, vare sig mer eller mindre. Delar som vi tar med oss och gör bra, delar som vi behöver arbeta vidare med.

Så nu lägger vi denna match till historiken och blickar framåt mot nya utmaningar, nya träningar och matcher. Ny träningsvecka väntar och sen match nästkommande helg!

 

Vi tacka alla våra fina supportar, som match efter match stöttar oss...TACK!

 

Mål idag: "Sandy" Sandgren 

 

Önskar er en trevlig helg!

 

/Micke

Referat:
Vidare i DM efter lämnad WO
2024-04-09 09:37

Våra motståndare lämnar tyvärr WO, mycket tråkigt men inget vi kan göra åt detta! Nu får vi invänta motstånd i nästa omgång, då går div.1 och uppåt in i turneringen.

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 17/5 19:00
4 - 2  
Mån 13/5 19:00
6 - 3  
Sön 12/5 15:00
6 - 1  
Ons 8/5 19:00
4 - 0  
Sön 5/5 15:30
7 - 0  
Fre 3/5 19:00
2 - 2  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hörby FF, 22/04 12:03 
Hörby FF, 22/04 10:50 
Hörby FF, 04/03 09:48 
Hörby FF, 26/02 14:32 
Hörby FF, 29/03 12:51 
Hörby FF, 17/02 12:18 
 
Vår huvudpartner
Våra Guldpartners
Våra Silverpartners
Våra Bronspartners
Övriga annonser