SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hörby FF
Lekfullhet・Laganda・Långsiktighet
Damer

Hörby FF
3 - 2
Stehags AIF
Hörby FF 3 - 2Stehags AIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 05 april, 19:00
Plats:Hörby IP konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130331002
Samling:17:30
Premiär och 3 sköna poäng!
2024-04-08 13:00

Då är säsongen 2024 igång på riktigt, med avklarad premiär och 3 otroligt sköna poäng in på kontot!

Vi möter Stehag, ett lag man korsat väg med många gånger genom åren! Ett fysiskt lag som spelar tufft och på gränsen mot det icke tillåtna mellan varven. Så vi viste på förhand att detta skulle bli en rejäl kamp!

Vi börjar matchen bra och styr så som vi önskar, där vi går upp i en 2-0 ledning redan efter en kvart. Här äger vi matchen fullständigt, sen kommer "stormen" med fullständigt ösregn och matchen byter skepnad. Detta passar våra motståndare mycket bättre, där de får stå och skicka långa bollar med stor fördel i ovädret. De söker fasta situationer i offensiv yta, de gör det med framgång. 2-0 blir 2-2 och matchen lever igen, vi samlar oss och sätter dit 3-2 på ett fint anfall. Det var spiken i kistan, matchen över och vinst för oss! Vi är nöjda med segern och 3 poäng, vi tar med oss starten där vi äger matchen fullständigt. Vi krigar och visar på fin moral, det är viktigt och något vi har med oss i alla matcher framöver. En typisk premiär är nu avklarad, så skönt! 

Ny match igen på tisdag, denna gång mot Röke i DM. Där vi spelar hemma på IP, konstgräset 18.45. Nästa omgång i serien spelas på lördag, borta mot Vanneberga IF kl.16

 

Vill passa på att tacka de supportrar som stöttade oss, trots ett fruktansvärt oväder...TACK!

 

Mål:

Malin Eklund

Maja Andersson

Aleyna Bicak Svensson

 

Bra kamp tjejer!

 

<< Tillbaka

 
 
Vår huvudpartner
Våra Guldpartners
Våra Silverpartners
Våra Bronspartners
Övriga annonser