SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hörby FF
Lekfullhet・Laganda・Långsiktighet
Damer

Hörby FF
1 - 2
Hanaskogs IS
Hörby FF 1 - 2Hanaskogs IS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 20 april, 13:00
Plats:Hörby IP konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130331014
Samling:11:20
Surt sa räven...eller domaren?
2024-04-20 16:10

Dagens motstånd stod Hanaskog för, ett lag som man mött många gånger genom åren. Ett fysiskt och buffligt lag, som brukar grisa till sig poäng. Så även denna gång...

Vi är det klart bättre laget, över hela banan. MEN det är just en sån dag idag, där allt precis allt går mot oss. Det är charmen med idrotten, att det inte alltid är det bästa laget som vinner...eller är det så charmigt egentligen?

Vi spelar ut vårt motstånd första 15-20 minuterna, sen ramlar vi in i motståndets tempo och tappar vårt tempofyllda spel. Då straffas vi återigen mot ett motstånd som står och slår långa bollar, där de framgångsrikt chansar sig fram och det ger tyvärr framgång i form av mål. Vi tappar hela vårt spel i slutet av 1a halvlek, går till halvtid med 0-2. I 2a höjer vi oss och äger matchen fullständigt, där 1-2 kommer som ett resultat av detta. Men med motståndare som tar mycket god tid på sig i varje avblåsning, en domare som tyvärr vill ha och får en huvudroll idag...ja då går det bara inte att spela en fin och attraktiv fotboll. Vi har 2 mål inne som domaren blåser bort, felaktigt. 2 ribbträffar och en massa andra saker emot oss, så ja det var just en sån där dag idag.

Är jag orolig för framtiden, absolut inte alls! Vi kommer till chanser och spelar stundtals en bra fotboll, så som vi vill och tränar på. En "vanlig" dag, då vinner vi denna match med ganska många bollar. Vi skapar och kommer till läge, det är en bra signal och som vi tar med oss. Vi tar också med oss att vi är det 100% bättre laget, över hela banan i alla läge. Detta var en match som inte gick vår väg, vare sig mer eller mindre. Delar som vi tar med oss och gör bra, delar som vi behöver arbeta vidare med.

Så nu lägger vi denna match till historiken och blickar framåt mot nya utmaningar, nya träningar och matcher. Ny träningsvecka väntar och sen match nästkommande helg!

 

Vi tacka alla våra fina supportar, som match efter match stöttar oss...TACK!

 

Mål idag: "Sandy" Sandgren 

 

Önskar er en trevlig helg!

 

/Micke

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 17/5 19:00
4 - 2  
Mån 13/5 19:00
6 - 3  
Sön 12/5 15:00
6 - 1  
Ons 8/5 19:00
4 - 0  
Sön 5/5 15:30
7 - 0  
Fre 3/5 19:00
2 - 2  
 
 
Vår huvudpartner
Våra Guldpartners
Våra Silverpartners
Våra Bronspartners
Övriga annonser