SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hörby FF
Damer

Blentarps BK - Hörby FF
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 maj, 13:00
Plats:Nya IP, Blentarp A-plan
Serie:DA Div.4 Östra
Samling:11:00, Hörby IP
Karta:Klicka här >>
2019-05-22 15:59

Blentarp!! 
Förväntningar inför denna match var lite lägre då vi hade många spelare borta.. När domaren blåser igång matchen och vi känner på motståndarna känns matchen mer eller mindre på vår sida.. vi rullar på bra med tempo och rörelse men får inte till det den sista biten.. många pratar om den sista tredjedelen osv. Dock vill jag påstå att vi var ännu längre ner på våra motståndares planhalva.. För första gången under denna serie så äger vi boll, fördelar fint, bra löpningar och fint agerande.. ändå får de till en kontring och ett skott utifrån, mål!!!!! Vad hände just då!!!??? 
Dock samlar vi oss och fortsätter och fortsätter och fortsätter att sätta tryck men inga mål!! Fotbollen är ju rätt enkel egentligen, flest mål vinner!! sen hur mycket boll man har,, kvittar!!!
Sen lider jag med er tjejer, när man är så mycket bättre som lag men en individ bryter mönstret och vinner deras match, det är tungt..

Vi har en röd tråd vi alla jobbar efter och framtiden är ljus för HFF dam om detta får fortsätta i lugn och ro och tjejerna får en chans att utvecklas med detta driv som de har...
Javisst, en förlust är kass men ser vi på helheten,, attans vad bra ni var tjejer !!!’ Höll er till matchplanen och ert lagspel samt understöd var👍👍👍👍
Ta spelet till er fast jag vet det är tungt och surt att förlora denna match!!
Stolt Roger idag över er insats!!! ALLA!!!!


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Ons 31/5 19:00
3 - 0  
Lör 27/5 16:00
3 - 0  
Tis 23/5 19:00
3 - 4  
Sön 21/5 16:00
3 - 4  
Ons 17/5 19:15
5 - 1  
Lör 13/5 13:00
7 - 1  
 
 
Vår huvudpartner
Våra Guldpartners
Våra Silverpartners
Våra Bronspartners
Övriga annonser