Plats:Rydsgård
Serie:DA Div.4 Östra
Samling:12:45
2019-04-15 11:54

Rydsgårds matchen. En premiär som jag ser det har två sidor.. En första halvlek där vi helst glömmer allt och en andra där vi kan ta med oss allt!!
Premiär är alltid en premiär så det var många nervösa ben och sammanbitna tjejer, lite för spänt kan jag tycka men vi är så olika personligheter, som sig bör:-)

Vi får en tuff start då vi ligger under med 4-0 efter 25min ca.
Detta är så jäkla onödigt då vi som individer slarvar med passningarna och inte arbetar i rätt ytor.. Detta i kombination att vi inte tar vårt jobb och är bekväma gör att de kan springa i väg med en 5-1 ledning i halvtid. Linda gör ett fint mål efter ett bra genombrott av Jessica Stenlundhca som servera Linda Andrea Persson med en fin boll. Vi gör en hel del ändringar till andra halvlek som gör att vi börjar jobba som ett lag, en enhet och ett pressspel med ett tydligt understöd. Shpresa gör vårt andra mål.
Vi skapar många chanser och de är knappt över på vår planhalva under andra halvlek, ja lite strö anfall i omställningen får de men men..
Vi vinner andra halvlek med 1-0 och detta för att vi var bättre tjejer och inget annat...

Nerver, unga icke prövade tjejer gör att vi får en dålig start men en fantastisk andra halvlek där alla sliter som ni gjort i träningsmatcherna. Linda Andrea Persson gjorde en bra insats på anfallet men tycker ändå att Tuva Johansson andra halvlek är absolut en av de bättre hon gjort där hon fick den defensiva rollen och höll ihop laget magnifikt..