SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hörby FF
Damer

Tomelilla IF - Hörby FF
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 22 augusti, 19:00
Plats:Tomelilla IP konstgräs
Serie:DA Div.4 Östra
Samling:17:00
Tomelilla
2019-08-23 13:11

En kväll som började lite små stirrig men slutade i stor lycka!

Ett Tomelilla vi visste hur de spelade och vilka delar vi skulle flyta över på..

Jag tror att jag räknade till en 15-18 skott på mål i första halvlek men inga mål av dessa. Vi spelar en bra fotboll med många fina kombinationer där vi sätter spelaren som är rättvänd med boll och fart. Detta gör att våra motståndare har svårt att hänga på de första 25min. Sen tappar vi lite fokus och en naturlig del i det hela då man inte kan köra på hela tiden.. Som sagt många chanser och härliga löpningar och fint prat. Sen tyckte väl Alva Ståhl att det var nog med målsumpandet och tog tag i bollen och drev och drev och drev och tryckte på ett bra skott i målvaktens vänstra kryss som hon tappar in. Fint mål.

I pausen pratar vi ihop oss med små detaljer i spelet och genomgången var lugn och behärskad OCH inte som i förra matchen.. Stor skillnad när ni lyssnar istället för att snacka i mun på varandra:-)

Vi fortsätter att skapa chanser och de vassaste får vi genom Anna Rohmanpå hennes kant och även här gör Anna 2-0 målet efter ett fint spel genom alla lagdelar. Madicken Allemog får göra mål igen!! Du har det inte lätt på matcherna då du konstant får massor av stryk men reser dig och får kröna matchen med ett fint mål!! Shpresa får trycka in en retur efter målsumparen Jessica Stenlundh 😘. Idag är vi ett stabilt lag som mot Rydsgård och visar än en gång hur spelet skall vara och bedrivas.

Malin fick pris som veckans lirare av spelarna. Jag skulle även vilja lägga extra plus på Madicken Allemog och Anna Rohman samt backparet Jenna Blomdahl och Johanna Albrektsson.

Dock får vi inte falla ner i det negativa pratet och beteendet som mot Gärsnäs fler gånger och detta klarar vi bara om vi agerar some ETT LAG och inget annat.

En mycket nöjd och stolt Fält idag tjejer


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Ons 31/5 19:00
3 - 0  
Lör 27/5 16:00
3 - 0  
Tis 23/5 19:00
3 - 4  
Sön 21/5 16:00
3 - 4  
Ons 17/5 19:15
5 - 1  
Lör 13/5 13:00
7 - 1  
 
 
Vår huvudpartner
Våra Guldpartners
Våra Silverpartners
Våra Bronspartners
Övriga annonser