SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hörby FF
Lekfullhet・Laganda・Långsiktighet
Födda 2013

Välkomna till P2013
Bild på P/F13 från föregående säsong

Välkomna till lagsidan för pojkar födda 2013! 

Vill du också spela fotboll och bli en del av en fantastisk gemenskap är du varmt välkommen till vårt lag! 

Vi har träningar måndagar och onsdagar uppe på Hörby IP. Kolla kalendern här på hemsidan för tid och eventuella uppehåll. 

Du blir medlem på den gul och svarta knappen "Bli medlem" här på sidan och sen får du all information via mejl och SportAdmin-appen! 

Vi är en ideell organisation där tränare och andra stödfunktioner kring laget består av föräldrar eller eldsjälar. Föräldrar och barn i vårt lag bildar tillsammans Team P13. 

Vi ser framemot att få välkomna dig till laget! 
Team P13 

Glädje, ansträngning och utveckling
2022-04-26 21:32

Vi arbetar utifrån SvFFs rekommendationer och rådande forskning. Därför fokuserar vi i denna åldern på gemenskap, glädje och ansträngning då det ger bäst utveckling för våra barn på lång sikt. Läs gärna den korta sammanfattning som finns här:

 

https://aktiva.svenskfotboll.se/spelare/spela/barn-och-ungdom/


Där kan man även läsa om vår spelform: 5 mot 5

 

Alla våra tränare erbjuds tränarutbildning och får tillgång till fantastiskt material med bland annat hela träningsupplägg från SvFF. 

Min andra idrott
2022-04-26 15:05

Idrott är fantastiskt, man får bättre hälsa och många nya kompisar! Hörby FF vill att barn ska ha möjlighet att testa så många idrotter och aktivitet som de kan och vill. Vi föreningar försöker att samarbeta i frågan så mycket vi kan.

 

Är ni och ert barn intresserade av andra idrotter så hittar ni information om vad som finns i Hörby på kommunens hemsida.

 
 
 
Vår huvudpartner
Våra Guldpartners
Våra Silverpartners
Våra Bronspartners
Övriga annonser