SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hörby FF
Lekfullhet・Laganda・Långsiktighet
Damer

Hörby Fotbollsförening - Gif Nike
 
  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 25 februari, 16:00
Plats:Hörby IP
Samling:14:45, Hörby IP
GIF Nike
2018-02-26 09:05
Efter många återbud pga sjukdomar och annat mög ställer vi upp med 13st spelare varav 2st av oss är rejält förkylda och halsont.. Vi börjar med att ligga med ett högt försvarspel och att försöka få ett etablerat spel högre upp i banan än den senaste matchen. Vi lyckas inte fullt ut men dock bättre än senast. Då vi är så många sjuka osv blir det svårt att ändra matchbilden med byte osv men men... Nikes unga tjejer försöker spela en trevlig fotboll och gör det bra, dock tar vår tyngd ut sin rätt efter ett tag och jag anser att vi vinner rättvist. Vi får bättre anfallsspel när Madde kommer in centralt där hon hotar med fina passningar i djupet på vår FW och yttrar.. En vinst är bra för laget men skall hitta något som vi måste ta med oss är det:
* Mer och bättre fokus i avsluten.. För många missar och det kommer straffa sig mot bättre lag..
* Kvalitet i passningsspelet måste höjas väsentligt..
* Bolltempot måste ökas
* Boll erövringen vid boll tapp måste snäppas upp..
Försvars spelet överlag är ok,  det är i spelet på motståndarnas planhavla vi måste bättra oss.
Alla gör ju en bra match med tanke på alla återbud men planens spelare går till 98 för ett mycket bra försvarspel och driv.
//Fält

<< Tillbaka

 
 
Vår huvudpartner
Våra Guldpartners
Våra Silverpartners
Våra Bronspartners
Övriga annonser