Välkomna till Hörby FF:s hemsidaHär försöker vi förmedla vad besökare vill veta om vår förening och våra lag

Vill du skänka saker till vår loppmarknad
kontakta vårt kansli
0415-133 84 el. kansli@horbyff.se

FEST? Eller annat event.
Vi har en nymålad fräsch lokal du söker. Se i vänstermenyn
Träningsmatch inställd
2017-07-27 09:58
Herrarnas träningsmatch mot Balkan som skulle spelats på lördagen den 29/7 är INSTÄLLD! 
Grillkolen slut? Vi har mer på lager!
2017-07-20 11:00
Är det så att du har slut på grillkol eller briketter, hör av di till oss i Hörby FF!
8 påsar för 280 kr, är det för mycket , dela med grannen!
Ring kansliet 0415 -133 84 på kansliets öppettider
annars ring Ronny 0735 11 69 54 
Vi tar Swish!
Hörby FF styrelse
Maja Andersson
2017-07-13 14:02

Glädjande nyheter från damlagets håll:

Vi kan med glädje meddela er om att Maja Andersson (fyller 15 i år, född 2002) har fått en fantastiskt grym möjlighe...t och representera Hörby FF på bästa sätt. Om c:a två veckor skall hon åka iväg och träna tre träningar med KDFFs dam seniorer (KDFF spelar i damallsvenskan som är den högsta ligan i Sverige) samt skall hon vara med i en träningsmatch mot självaste FC Rosengård som är rankad som det bästa damlaget i Sverige de senaste tio åren. Vi vill passa på och önska dig ett stort lycka till, kör hårt!

Hur kommer det sig att du fick denna möjlighet?
- Jag var iväg och tränade med deras akademi lag och därefter så fick jag en inbjudan från KDFFs seniorlag.

Hur känns det och få en sådan möjlighet?
- Det känns väldigt roligt och få en sådan möjlighet. Det kommer bli väldigt skoj och lärorikt och jag ser fram emot det.

Vad är din målsättning med din fotboll?
- Min målsättning med min fotboll är den, att bli så bra som möjligt och spela på en så hög nivå som möjligt (damallsvenskan eller utomlands proffs).

Damernas tränares Petrit Gashis tankar om Majas möjlighet:
- En bra möjlighet för Maja och visa upp hur fantastisk duktig och talangfull hon är. Maja har en stor passion och drivkraft samt talang vilket kommer ta henne väldigt långt inom denna bransch. Hon var iväg tillsammans med tre andra spelare från vårt lag (Annie, Lina, Saga) och tränade med deras akademi lag och där gjorde hon ett så pass stort intryck så att Elisabeth (deras tränare) ringde mig och diskuterade om Majas potential och deras intresse för henne. Maja befinner sig i en fas där hon utvecklas ständigt och i år har hon visat sig vara en av våra bästa samt viktigaste spelare offensivt sett då hon leder den interna skytteligan trots sin ringa ålder, erfarenhet och rutin.

Styrelsen gratulerar Maja till denna möjlighet att utvecklas!

Roger semester
2017-07-11 14:00
Vår kanslist Roger Schildt har semester 12/7 - 9/8
Roland Karlsson
2017-07-05 06:26

Då har en legendar inom Hörbyfotbollen lämnat oss. Roland Karlsson som ägnat sin tid och sina tjänster åt Hörbyfotbollen sedan nio års ålder och han hann fram till sammanslagningen göra drygt 500 matcher för IFK Hörby och sedan 568 matcher i Hörby FF:s svart-vita dress och var fortfarande aktiv i Hörby FF 2006 som lagledare för damlaget.

Roland har lagt tusentals och åter tusentals timmar för HFF. Han har varit med under stora delar av min aktiva karriär som spelare. 1979 så skämtades det vid sidan om att vi tonåringar kunnat fylla bänken med minst fyra spelare när han och tränare Bo ”Mysing” var avbytare och blev 80 år tillsammans.

Men man satsade på rutin vilket säkert var rätt och på den tiden fick man bara ha två avbytare!! Många är vi som både spelat med honom och haft honom som ledare. En oförglömlig resa 1979 var med juniorlaget till London där han ställde upp som ledare.

Som aktiv hade han enormt långa crossbollar, han väntade i och för sig ofta med att ropa ut adressen efter han sett var de var på väg. Han var även en gudabenådad huvudspelare och det är många som fått bita i gräset efter en duell med Roland. Ja där finns så mycket att berätta om honom som var en oerhörd godhjärtad människa men som ändå satte lite skräck i oss yngre.

Fick inte gräsmattan beträdas så gjorde man det inte om man inte ville ha bakåtslickat hår. Sen är det nog inte så många som gjort av så många liter bensin på att ha bilen på tomgång medan han pratade. Ja det där är så mycket mer att berätta om denna allas vår Roland. Jag hoppas att Du får det bra på denna din sista resa.

Styrelsen i Hörby FF genom Peter Tenghamn

Nyheter från våra lag
P08, 26/06 20:44 
P04/05, 22/06 21:38 
F09/10, 21/06 10:02 
Styrelsen, 18/06 10:07 
P10, 15/05 08:49 
 
Vår huvudsponsor
Våra Guldsponsorer
Vår Guldsponsor Ungdom
Våra Silversponsorer
Våra Bronssponsorer
Vår Bronssponsor Ungdom
Övriga annonser