Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hörby FF

Bli medlem i Hörby Fotbollsförening
BLI MEDLEM
Välkommen till Hörby FF
Vi bedriver en härlig fotbollsverksamhet med ungdomslag i alla åldrar och med två seniorlag, herrar och damer.

Här finner du all information om Hörby FF och våra lag.
Välj vilket lag du vill ha mer information om i toppmenyn.
För att se kommande matcher/händelser, klicka på kalendern.

För frågor kontakta vårt kansli på kansli@horbyff.se eller telefon 0415-133 84.
Hörby FF-nytt Maj 2020
2020-05-11 08:36
Hej!
Mycket händer i vår omvärld just nu som gör att vi alla måste göra saker annorlunda än innan. Våra liv och vår förening påverkas ju naturligtvis av Corona-pandemin.
Vi har i Hörby FF valt att inte spela matcher under vårsäsongen (det enda lag som spelar är P04/05.)
Grunden till detta beslut ligger i vår diskussion som vi haft med tränare och en del föräldrar. Vi har i styrelsen fört diskussioner om de barn som inte kan eller får följa med på matcher pga olika anledningar som härhör sig till Corona. Vi vill följa riktlinjer från Barnkonventionen och samtidigt ha en förening som kan stå för sitt beslut. Hur skulle det barn känna sig i sitt lag om man inte får följa med för att man själv eller har en anhörig som är i riskgrupp. Vi vill som förening skydda det enskilda barnet samt underlätta för tränarna och ha ett inriktningsbeslut för vår förening.
Alla barn är lika viktiga i ett lag.
Dessutom är riktlinjer från Skånes FF och SvFF att ingen publik får följa med in på matcher vilket skulle påverka många av våra spelare på olika sätt.
P4/05 spelar under förutsättningarna att de är vårt äldsta pojklag och de barnen är så stora att de klarar sig själv i större utsträckning samt diskussion som förts mellan tränare och föräldrar i detta lag.
Vi har valt att stryka de matcher som är kvar på säsongen och hoppas att vi får en fin fotbollshöst istället.

Fantastiskt är att vi fortsätter träna som vanligt och har godkänt att man spelar internmatcher inom föreningen. Annat positivt är att herrtränaren Jesper Stenlundh och assisterande tränare Fisnik Alaj samt damtränare Roger Fält ställer upp och hjälper till och tillför nya idéer i andra lag om tränarna är intresserade av lite nytt. Passa på och knyt nya band och kontakter inom föreningen och bygg upp samarbetet.

Vi har under våren byggt sarger med hjälp av några tränare och föräldrar. Sargerna skall i första hand användas i tre mot tre fotboll, men det är givetvis öppet för alla att träna där när de inte är bokade.
Stort tack för sponsorstöd och till alla som hjälpte till.
Vi har haft målvaktsträning med Benny Johansson (Mjällby), han kommer under året att ha någon träning till för alla våra målvakter i föreningen.

Grillkolsförsäljningen gick över förväntan i år, så stort tack till alla som köpt och som engagerat sig och för de som vill köpa lite till kan ni kontakta John på tel 0730-212237 så fixar han.

Årsmötet i mars blev inställt men nu har vi valt att ha det den 30/5 kl 11.00 utomhus på läktaren. Välkomna de som vill.

Som en följd av pandemin påverkas föreningens ekonomi. Vi har permitterat våra kanslister för att spara in på utgifterna. Se hemsidan för deras nya arbetstider.Vi har även sökt diverse bidrag från stat och kommun.
 
Har ni tips på företag som kan sponsra vår förening kontakta gärna styrelsen så kan vi jobba vidare på dessa tips.
Vi är tacksamma för att ni gjort ert bästa i försäljningen av Sverige lotten och Häftiga häftet och köpt grillkol. Fortsätt stödja föreningen på de sätt ni kan så hoppas vi att hösten blir bättre och att vi kan ha vår årliga loppmarknad och ha kiosken öppen.
Till loppisen kan ni skänka saker som ni rensar ut och andra kan ha nytta av. kontakta kansliet på kansli@horbyff.se så kan ni komma överens om när vi kan hämta eller vart ni kan lämna.
Vill ni hyra bord och stolar och tält har vi det också, är man intresserad av att hyra klubblokalen går det också bra. Kansliet har alla uppgifter om pris och tillgänglighet.

Vi har tillsammans med Skånes FF delat ut bollar till alla 1:or på Älvdalsskolan, Frostaskolan, Georgshillskolan och Ludvigsborgsskolan. Mycket uppskattat av oss som förening och av alla barn som fått en ny boll till skolan.
Vi passade på att dela ut lappar samtidigt till skolklasserna för att locka fler till vår förening.
Bollskolan för de barn som är födda 2015 startar nu den 16 maj så känner ni några fotbollssugna barn så tipsa dem gärna.

Vi ser framemot fantastiska träningar nu under försommaren och att matcherna kan starta till hösten. Ta hand om er och håll er friska så ses vi på idrottsplatsen.

Tack för att just Du är med i Hörby FF.

MVH  Styrelsen genom Linda Persson Ordförande Hörby FF

Bollskolan börjar
2020-04-30 10:09
Lördagen den 16/5 kl. 10.00 börjar årets bollskola för barn födda 2015.

Vill du prova på och spela, leka och ha roligt med oss på idrottsplatsen är du välkommen. Samling vid läktaren.

Eventuella frågor kontakta kansliet på 0415-13384.

Välkomna!

Bollskolans hemsida hittar ni här: http://www.horbyff.se/start/?ID=28282

Kansliet
2020-04-28 11:22
Torsdag 30/5 Valborgsmässoafton är kansliet öppet 10.00-12.00.

Mvh Roger
Seriespel
2020-04-19 18:42
SvFF och Skåneboll gick i veckan ut med att det var ok  med seriematcher för barn och ungdomar igen. Senior får ej spela varken serie eller träningsmatcher .
Vi ställde frågan till våra ungdomslag hur de ville med detta.  Då i stort sett alla lag svarade att de inte vill spela nu i vår tog vi i styrelsen idag beslutet att inga lag i Hörby FF spelar matcher tills vidare.  De som vill får givetvis fortsätta att träna.  Spela internmatcher inom klubben är ok om man vill det.
//Styrelsen
Kansliets öppettider.
2020-04-19 18:01
Vårt kansli har följande öppettider from vecka 17.

Mån         08.30-11.30
Tis           08.30-11.30
Ons         10.00-11.00
Tors        18.00-20.00
Fre           08.30-12.30
BLI MEDLEM
Facebook
Nyheter från våra lag
Bollskola, 26/09 22:16 
Damer, 21/09 11:52 
F11/12, 15/09 16:14 
Damer, 10/09 11:22 
Damer, 07/09 11:23 
Bollskola, 20/08 08:40 
 
Vår huvudsponsor
Våra Guldsponsorer
Våra Silversponsorer
Våra Bronssponsorer
Vår Bronssponsor Ungdom
Övriga annonser