Grillkol och briketter finns att köpa!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till bollskolans hemsidan

Är du född 2013

 

Välkommen till bollskolan!


Ni kan anmäla ert barn här på vår hemsida, i vänstermenyn  på förstasidan finns det en flik som heter "Anmälan Medlemskap ungdom" fyll i alla uppgifter där så läggs barnen in bollskolan laget och i vårt medlemsregister.

Eller klicka på länken här nedan                          http://sportadmin.se/hemsida/form/?ID=15285

Inomhusträning
2018-10-14 17:51
Hej.
Hoppas allt är bra med alla och att alla barn längtar efter fotbollsträning?

På sista träningen var det många föräldrar och barn som frågade efter inomhusträning, vilket är jättekul att ni efterfrågar. Vi kommer att börja träna inomhus söndagen den 4 november. Vi kommer att träna fem gånger inomhus vilket innebär att sista träningen är söndagen den 2 december. Sedan har vi ett uppehåll över jul och nyår.

Träningen är mellan kl.09:00-10:00 i Hörbyhallen på Georgshill.

Har ni någon kompis som vill testa på fotboll så är han eller hon jättevälkommen.

Hoppas alla har sett informationen från Riksidrottsförbundet som vi lade ut på vår sida för ett tag sedan om att låta barn få testa på många olika idrotter. Om ni inte har löst artikeln så rekommenderar jag att läsa den. Den var bra.

Har ni några frågor så är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss.

Med vänliga hälsningar
Patrik och Bardhyl.
Sista träningen
2018-09-20 20:36
Hej.
På lördag är det sista träningen. Vi tänkte vi skulle grilla korv efter träningen. Vi bjuder på korv och korvbröd och dricka så ni behöver inte ta med själv. Meddela mig gärna om det är någon som är glutenintolerant eller allergisk. Kycklingkorv kommer att finnas också.

Så ta med hela familjen på lördag.

Med vänliga hälsningar
Patrik och Bardhyl.
Låt barnen testa på olika idrotter
2018-09-16 12:11
#minandraidrott
Det finns flera anledningar att träna på många olika sätt, oavsett om du vill bli så duktig du kan eller idrottar för att ha roligt, träffa kompisar och må bra. Eller både och. Forskning har nämligen lärt oss att de som tränar flera idrotter utvecklas bättre, löper mindre risk att skada sig och blir mer motiverade att fortsätta träna. Vilken är din andra idrott?
  • Uppdaterad: 2018-08-27 13:33

Hela Sveriges skidgigant Charlotte Kalla spelade basket långt upp i tonåren, slalomåkaren André Myhrer håll på med mängder av olika idrotter som ung och NHL-proffset Victor Hedman varvade ishockey med både fotboll och golf.

Unga stjärnskottet Stina Blackstenius tog det hon lärde sig i friidrotten med sig in i både handbollen och fotbollen och den inspirerande Helene Ripa har testat sina gränser inom mängder av idrotter hela livet.

Musse Hasselwall kom igång rätt sent men blev bäst i Sverige och hittade en ny passion som vuxen. Jonas Björkman provade allt möjligt som ung och brukade varva ned med några golfrundor under tenniskarriären.

Dessa är ett fåtal exempel av alla svenska idrottare som nått toppen och är levande bevis för att vi inte behöver ha så bråttom när vi är unga. Håll på med det som känns rätt just då!

Idrott ska först och främst vara kul. Att ha roligt är den största orsaken till varför unga idrottar och många framgångsrika elitidrottare vittnar om att det var just variationen av idrotter som skapade glädjen. Även om de flesta av oss kanske inte vill eller kan bli elitidrottare har vi rätt att ha roligt.

I Riksidrottsförbundets nya kampanj "Min andra idrott" vill vi slå ett slag för alla de positiva effekter som följer av att hålla på med många olika idrotter, särskilt som ung. Det finns inte några belägg för att man måste välja tidigt för att nå sina mål. Oavsett hur stora eller små.

Kanske kan vi ta kål på några seglivade myter längs vägen. Till dess, träna så mycket du vill, ha så roligt du bara kan och variera dig så mycket som du hinner!

Höstsäsongen drar igång
2018-07-31 20:48
Hej.
Vi hoppas att alla har haft en underbar sommar med mycket sol, bad och självklart mycket fotboll.

Nu drar vi snart igång träningen igen. Vi börjar lördagen den 18 augusti kl.10:00. Som vanligt tränar vi en timme på idrottsplatsen. Vi tränar på A-planen och om där är match så tränar vi på någon annan plan på idrottsplatsen.

Har ni någon kompis som vill testa på att spela fotboll så är de hjärtligt välkomna. Glöm inte att registrera era barn om ni inte redan har gjort det via hemsidan. Då får vi upp de i vårt system och kan registrera deras närvaro. Glöm inte heller att betala medlemsavgiften. Man får testa på att träna 3 gånger innan medlemsavgiften ska betalas.

Vi har inte bestämt hur länge vi tränar i höst. Det beror lite på väder. Jag diskuterar med IK Lågan också gällande när de drar igång handbollslekis för höst och vinter också. Vi vill gärna att barnen ska få möjlighet att spela både fotboll och handboll. Så därför återkommer vi med hur många gånger vi tränar i höst.

Hoppas att vi ses den 18 augusti.

Med vänliga hälsningar
Patrik och Bardhyl.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hörby Fotbollsförening, 10/12 11:14 
Hörby Fotbollsförening, 03/12 08:03 
Hörby Fotbollsförening, 22/11 13:10 
Hörby Fotbollsförening, 05/11 08:08 
Hörby Fotbollsförening, 11/10 18:24 
Hörby Fotbollsförening, 04/10 09:00 
 
Vår huvudsponsor
Våra Guldsponsorer
Vår Guldsponsor Ungdom
Våra Silversponsorer
Våra Bronssponsorer
Vår Bronssponsor Ungdom
Övriga annonser