Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hörby FF
- 50 år
Herrar

Första segern
2019-05-03 23:11
Äntligen! Första vinsten för säsongen. Detta mot en bra motståndare som visade upp många fina kombinationer. Men vi tänker inte be om ursäkt för 3 poäng. Vi har på alla träningar och matcher visat att vi vill någonting med säsongen, vi vägrar att ge upp och trots fyra förluster på de fyra inledande matcherna så har vi hela tiden trott på vad vi gör och på vårt spelsystem.

1-0 kommer tidigt i matchen när Fisnik kommer fri målvakten. Efter detta skapar WMA många fina chanser men Tim i målet gör en jättebra match med många fina räddningar. Men 1-1 kommer i mitten av första halvleken efter fint inspel från kanten. 1-2 kommer några minuter senare på hörna efter att Tim först gjort en kanonräddning till hörna. Men vi ger oss inte och kämpar oss tillbaka och i slutet av halvleken springer Jonte in i straffområdet och blir fälld. Fisnik sätter straffen med lite tur då den går in efter att målvakten är på den. Bara minuter senare springer Jonte in i straffområdet och blir fälld igen. Denna gången sätter Fisnik straffen säkert i mål och gör därmed hattrick. 3-2 i halvtid.

Andra halvlek börjar med mycket boll av WMA. De är ett spelskickligt lag med många duktiga spelare på alla positioner. Men vi gör återigen en starkt defensiv insats, alla ligger rätt i positionerna och gör sitt jobb. Vi får också tack vare detta möjlighet till frilägen, men dock avblåsta för offside. Men det visar ändå på att vi gör  jobbet bra. Längre in i halvleken så får vi mer bollinnehav och utmanar deras backlinje flera gånger. I mitten av halvleken kommer dock WMA på kanten, spelar in bollen i straffområdet som studsar fel för oss och deras anfallare rundar oss och kvitterar. I detta läge är det lätt att lägga sig ner och tappa självförtroendet helt med tanke på vår inledning av säsongen. Men inte årets lag! Vi vet hur bra vi är och vet att om vi fortsätter göra vårt jobb och skapa målchanser så kommer vi att göra fler mål. Så vi fortsätter kämpa och några minuter senare kommer bollen till Gent på kanten som spelar in den i straffområdet till Astrit som får till en bra skott nere vid stolpen och 4-3 till oss. Välförtjänt för Astrit som återigen kämpar hårt och gör en mycket bra match. WMA kämpar hårt för att kvittera igen men istället är det återigen Fisnik som gör mål, sitt fjärde för kvällen, och fastställer slutresultatet till 5-3.

Idag ska alla ha beröm. Alla ska vara nöjda med sin insats. Alla på planen och alla på bänken som peppar laget och alla bidrar till segern.

Nu tränar vi hårt i veckan och laddar för nästa match som spelas på fredag hemma mot IFK Osby.

Nyhetsarkiv
Vinst mot Vanneberga IF2019-06-01 20:19
Lunnarp borta2019-05-26 18:22
Janstorp hemma2019-05-22 23:30
Första segern2019-05-03 23:11
IFK Simrishamn borta2019-04-28 10:47
Seriepremiär2019-04-08 06:13
För regelbunden info2016-11-19 15:34
 
Vår huvudsponsor
Våra Guldsponsorer
Våra Silversponsorer
Våra Bronssponsorer
Vår Bronssponsor Ungdom
Övriga annonser